Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ "ΕΠΩΝΥΜΙΑ" ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!!!!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟ!!!!!



ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Μετά τις τελευταίες κατηγορίες των συνδικαλιστών-επαγγελματιών-ανεξάρτητων-δεοντολόγων-πιστοποιημένων- και γενικά καθαρών δημοσιογράφων, για την ανωνυμία στο διαδίκτυο και άρα και την δική μας, ομολογούμε προβληματιστήκαμε. Οι επικριτές μας είναι αρσενικά, παντελονάτοι, ο λόγος τους είναι εγγύηση, είναι streetwise, περπατημένοι, καραμπουζουκλήδες και πάνω από όλα καθαροί, οπότε για να λένε όλα αυτά κάποιο δίκαιο θα έχουν.

Και έτσι αποφασίσαμε να μαθητεύσουμε κοντά τους παρακολουθώντας τις ΕΠΩΝΥΜΕΣ δράσεις τους στο διαδίκτυο. Και γρήγορα αντιληφθήκαμε την τυφλότητα και κουφότητά μας και την την μεγαλοφυία και την σοφία τους:

Επωνυμία σημαίνει να είσαι επώνυμος αλλά να βρίζεις ανώνυμους!!!!!! Να γράφεις δήλαδή με λεζάντα, αλλά να κατηγορείς, να συκοφαντείς και να βρίζεις χυδαία κιόλας χωρίς να κατονομάζεις το θύμα σου....... Επωνυμία στον γράφοντα ανωνυμία στον υβριζόμενο!!!!!!!

Σατανικό! Έτσι, καρπώνεσαι την δόξα και ότι άλλο προαιρούνται τα αφεντικά και πελάτες σου, κάνεις δηλαδή την δουλειά σου, αλλά το θύμα δεν μπορεί να προστατευτεί, γιατί ως γνήσιοι λεβέντες θα του πουν : μα δεν εννοούσαμε εσένα.....
Παράλληλα βέβαια μόνο γλύφουμε επώνυμους με ανώδυνη κριτική που και που, για να δουλεύει η πιάτσα, ειδικά τώρα που έρχονται εκλογές και θα πέσουν διαφημίσεις (άμεσες, έμεσες, άσπρες, μαυρες, γκρίζες κλπ) και φυσικά οι νικητές θα έχουν 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΔΗΜΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΛΠ.........ΠΑΝΤΑ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ.......
 
Αυτή, λοιπόν, είναι η μαγκιά και η δεοντολογία στα επικοινωνιακά σαλόνια της Πιερίας.....Όχι αυτή που εκφράζεται από σκοτεινά κανάλια του διαδικτύου, όπως εμείς, ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ (μην το μαρτυράς, γιατί το μαρτυράς;"ζηκος") LEFTERIA, PIERIOI KAI DYNAMITHS, KAI TA ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΚΟΤΕΙΝΑ ΔΥΣΩΔΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΑ: 3ΤΡΟΚΤΙΚΑ, SLOURPXION KAI KAΠΟΙΑ ΑΛΛΑ......ΠΟΙΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΜΙΚΡΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ; (οι χαρακτηρισμοί συμφωνα με τις περιγραφες σας)


Ευχαριστοούε για το μάθημα παιδιά. Ομολογούμε ότι διαφωτιστήκαμε.....Ούτε η Παναγιωταρέα να είσασταν......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter