Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ!!!!!!

ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ......ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ.

Οι επιθέσεις κατά της Ι. Μονής Αγίου Διονυσίου, επικεντρώνονται στο ότι ΔΗΘΕΝ, εκδιώχνει φτωχούς και ΑΚΤΉΜΟΝΕΣ γεωργούς από τις εκτάσεις της. Όπως γράψαμε ΚΑΙ ΕΔΩ, ΑΚΤΉΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΒΡΉΚΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.Αντίθετα βρήκαμε το εξής: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑ ΔΗΜΟTIKA ΕΡΓΑ και από τους πρωτοστατούντες κατά της Ι. Μονής, ο οποίος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΦΡΑΞΕΙ  ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ  Ι.ΜΟΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΙΚΗ!!!!! Επιλήφθηκε άμεσα το δασαρχείο αλλά και η αστυνομία   η οποία διέκοψε τις εργασίες, ενώ   το ότι οι υπεύθυνοι δεν πήγαν στο αυτόφωρο οφείλεται στην στάση της Μονής που δεν το ζήτησε. Μάλλον έτσι εννοεί ο κ. Αντιδήμαρχος τα δημοτικά έργα: χωρίς άδεια και σε δασικές και δημόσιες εκτάσεις.
ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ: Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. Oι φωτογραφίες  που παραθέτουμε είναι αποκαλυπτικές. Η περιοχή είναι ο δρόμος που ανεβαίνει από το Λιτόχωρο στα Πριόνια, στις κορυφές του Ολύμπου!!! Περιοχή απίστευτου κάλλους αλλά και με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ....... Φαίνεται το καταπράσινο των εκτάσεων και στο βάθος τα κτίρια του Λιτοχώρου,τα οποία θέλουν να φέρουν εκεί......καθώς κατά ΡΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ. Δηλαδή όπου επέκταση βάλε μεζονέτες, βίλες, ξενοδοχεία, παράνομες σοφίτες κτλ....










1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μπράβο σου αδελφέ !
Και δεν είναι το μοναδικό που έχουν φράξει.Αυτό αίναι η μακέτα του σχεδίου ανάπτηξης που ετοιμάζουν.
Και δεν έχουν και γούστο βρε αδελφέ μου.Τι χάλι αίναι τούτο πια;
Θα εμπιστευόταν ποτέ κανείς την πανέμορφη αυτή περιοχή,που για 400 χρόνια περίπου προστατεύει το μοναστήρι,στα χέρια του Δήμου και της παρέας αυτού;Να παραιτηθεί ο Δήμος από τις διεκδικήσεις και να κοιτάξει να αξιοποιήσει τις άλλες περιοχές όπως η Πλάκα καιο Γομαράς και να διεκδικήσει εκτάσεις του στρατού και ιδιωτών που έχουν καταπατήσει Δημόσιες εκτάσεις με την ανοχή των Δημοτικών αρχών.

Free Blog Counter