Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Ποινή φυλάκισης για Τατούλη και αντιπεριφερειάρχη του.

Καταδικάστηκε επειδή δεν έδινε τις προβλεπόμενες από Νόμο πληρωμένες δημοσιεύσεις (προκηρύξεις κλπ) σε νόμιμη εφημερίδα. Στην Κατερίνη δεν γίνεται κάτι τέτοιο όχι επειδή οι δημοσιεύσεις γίνονται κανονικά, αλλά επειδή ελάχιστες Πιερικές "εφημερίδες", είναι εφημερίδες με την έννοια του Νόμου!!!!!Ποινή φυλάκισης 12 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στον περιφερειάρχη Π. Τατούλη
news247


Βαριά καμπάνα έριξε χτες το δικαστήριο στον Πέτρο Τατούλη και σε στενή συνεργάτη του. Συγκεκριμένα ένοχοι για παράβαση καθήκοντος κατ΄εξακολούθησιν και κατά συναυτουργία κρίθηκαν χθες -πρωτόδικα- από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε από την εφημερίδα «Ελευθερία», σχετικά με τις καταχωρήσεις πληρωμένων δημοσιεύσεων, κατά την περίοδο 2011-2012.


Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για έναν χρόνο τόσο στον κ. Τατούλη όσο και στην κ. Νικολάου. Από την πλευρά των αυτοδιοικητικών, ασκήθηκε έφεση και έτσι η υπόθεση θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό.

πηγή: aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter