Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Κωνσταντοπούλου για Φίλη: Ώρα απολογισμού για τους πακτωλούς που διαχειρίστηκε στην «Αυγή».......Ο Φίλης έσπρωξε χρήμα και στην Πιερία άραγε;

Ο Φίλης έσπρωξε χρήμα και στην Πιερία άραγε; Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να παίρνει περισσότερα χρήματα από την επιχορήγηση των κομμάτων λόγω αύξησης ποσοστών, εμφανίστηκαν σαν μανιτάρια κάτι αντίγραφα της ΑΥΓΗΣ σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στην Κατερίνη, τα περισσότερα από τα οποία εξαφανίστηκαν μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση......Τυχαίο;Την εποχή που ο υπουργό Παιδείας, Νίκος Φίλης, ήταν διευθυντής στην εφημερίδα «Αυγή», σχολίασε με καυστικό τρόπο στο Twitter, η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό της λογαριασμό: «Ο Ν. Φίλης αναφέρθηκε, λέει, στην ανιδιοτέλεια των τριών ιεραρχών. Ώρα απολογισμού για τους πακτωλούς που διαχειρίστηκε ως διευθυντής της Αυγής».
Να υπενθυμίσουμε πως ο υπουργός Παιδείας, είχε αναφέρει σε μήνυμά του με αφορμή την γιορτή των τριών Ιεραρχών: «Και οι τρεις Ιεράρχες, ο Μέγας Βασίλειος περισσότερο από όλους, είχαν τεράστιο φιλανθρωπικό έργο. Έδωσαν αγώνες υπέρ των φτωχών και των αδυνάτων. Ο καινός άνθρωπος του Ευαγγελίου ήταν για αυτούς απερίφραστα ο φιλάλληλος άνθρωπος, ο άνθρωπος της έμπρακτης και έμπονης αγάπης για τον αναγκεμένο συνάνθρωπο».
«Δεν διαχώρισαν ποτέ την πίστη στο Θεό από την έγνοια για τον φτωχό και τον ξένο. Οι τρεις Ιεράρχες ωστόσο προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα εν προκειμένω: δίδαξαν (και έκαναν οι ίδιοι πράξη στη ζωή τους) ότι όποιος νοιάζεται τους φτωχούς δεν μπορεί να είναι ο ίδιος σωρευτής πλούτου. Ο φιλόπτωχος πρέπει να επιλέγει την πτωχεία και για τον εαυτό του, αρκούμενος στα χρειαζούμενα για τη ζωή, χωρίς περιττές πολυτέλειες».
Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/parapolitika/story/664902/konstantopoyloy-gia-fili-ora-apologismoy-gia-toys-paktoloys-poy-diaxeiristike-stin-aygi#ixzz4NX2NHFFo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter