Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Άγριος ξυλοδαρμός του Μιχάλη Σάλλα από τον Πάνο ΚαμμένοΌταν μπήκε στην κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ...ο Μιχάλης Σάλλας, πρόεδρος της Τρ.Πειραιώς. Με τόσες επιθέσεις, που εξαπέλυε καθημερινά ο Καμμένος, σκέφτηκα "ωχχχ...την έβαψε ο Σάλλας. Θα τον ξεδοντιάσει ο Πανάρας τώρα που έγινε συγκυβερνήτης. Θα τον σακατέψει στο ξύλο ! Θα παρακαλάει για έλεος ο τραπεζίτης".Ας θυμηθούμε, μερικά μόνο στιγμιότυπα, από τον ανένδοτο εναντίον Σάλλα, από τον Καμμένο, όταν όμως ήταν αντιπολίτευση:


Και τώρα , ας πάμε στο σήμερα, που ο Καμμένος είναι ΥπουργόςΣύμβαση συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα, Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας. Αντικείμενο της σύμβασης αποτελεί, η παροχή από την Τράπεζα Πειραιώς ολοκληρωμένων τραπεζικών υπηρεσιών για τις ανάγκες του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους.Η σύμβαση αυτή επεκτείνει την υπάρχουσα μακρόχρονη συνεργασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, με τη Γενική Τράπεζα, η οποία έχει εξαγορασθεί και έχει απορροφηθεί από την Τράπεζα Πειραιώς.


Η σύμβαση αφορά την παροχή ενός συνόλου διευρυμένων τραπεζικών υπηρεσιών, με ευνοϊκούς όρους και απευθύνεται σε περίπου 200.000 στρατιωτικούς, πολιτικούς υπαλλήλους, συνταξιούχους και τις οικογένειές τους.
Κατά την υπογραφή της σύμβασης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μεταξύ άλλων είπε τα εξής:


«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι περατώθηκε η διενέργεια της διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη παρόχου τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειες τους.


Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα, γιατί σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει όλες τις οικογένειες των Ελλήνων, ιδιαίτερα τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους, με μειώσεις μισθών που φθάνουν έως 60%, έχουμε τη δυνατότητα, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, να ανακοινώσουμε συμφωνία, που αφορά 200.000 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, συνταξιούχους και τις οικογένειες τους.


Η Τράπεζα Πειραιώς-και θέλω να πω ότι δεν συνηθίζω να λέω καλά λόγια για τις τράπεζες-έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα με την διαγραφή των χρεών των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων που εντάσσονται στο νόμο για την ανθρωπιστική κρίση, χωρίς αυτό να αποτελούσε υποχρέωσή της και για εμάς ήταν μια ένδειξη μεγάλης κοινωνικής προσφοράς, σε μια εποχή που οι περισσότεροι Έλληνες έχουν έλθει σε δύσκολη θέση και βλέπουμε να χάνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία που απέκτησαν με πολύ κόπο, μετά από πολλά χρόνια εργασίας».


η είδηση από το onalert


διάβασε κι εδώ: http://olympia.gr/2012/08/08/ τις παλιές ένδοξες εποχές που ο Καμμένος καταβρόχθιζε με τη φαντασία του τραπεζίτες.


Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ μη βρίζεις έναν τραπεζίτη. Μπορεί κάποτε να γίνεις Υπουργός και κάποιος κακοπροαίρετος να σε πει "κωλοτούμπα"...
Βασ.Πρ.
 http://makpress.blogspot.com/2015/06/blog-post_572.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter