Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΓΩΝΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ...ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ...

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Καλά δεν του φτάνει μια καταδίκη του Χιονίδη για παράβαση καθήκοντος για καφετερίες; Θέλει και δεύτερη;

Στη διαπασών η μουσική με live ορχήστρα στο εξωτερικό καταστήματος χθες το βράδυ στον πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης από γωνιακό μαγαζί. Πέραν από τη διατάραξη κοινής ησυχίας που προκαλούσε το μαγαζί, είχε και τραπεζοκαθίσματα ανεπτυγμένα έξω από τα πατάρια του.
Πήγα να δω ποδοσφαιρικό αγώνα σε διπλανό μαγαζί και ο εκκωφαντικός ήχος της μουσικής του γωνιακού μαγαζιού σκέπαζε τον ήχο της τηλεόρασης. Έτσι αναγκάστηκα να αποχωρήσω εξοργισμένος με την παρέα μου, αφού...

πληρώσαμε τα ποτά που είχαμε παραγγείλει και να αναζητήσουμε σε άλλο πιο απομακρυσμένο μαγαζί τηλεόραση, προκειμένου να παρακολουθήσουμε τον αγώνα.
Πάντως από ό,τι έμαθα τα τηλεφωνήματα προς την αστυνομία για το θέμα ήταν πολλά και ότι ήρθε ένα περιπολικό και αφού έκαναν συστάσεις στον ιδιοκτήτη, κατόπιν αποχώρησαν. Το ερώτημα μου είναι, γιατί έκαναν μόνον συστάσεις και δεν τον πήραν στο αυτόφωρο, όπως έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις άλλων καταστηματαρχών της πόλης και όπου έχουμε δει επανειλημμένα να σφραγίζονται κεντρικά καταστήματα για ολόκληρες μέρες λόγω διατάραξης κοινής ησυχίας.
Τελικά φαίνεται ότι τα τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας συνεχίσθηκαν προς την αστυνομία και έτσι οι υπεύθυνοι του μαγαζιού αναγκάστηκαν να σταματήσουν την ορχήστρα περίπου στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
lefteria(insert coin). blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter