Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Χρόνια Πολλά στους Βυθιζόμενους Κάδους.Να γεμίζουν να τους χαιρόμαστε......Ακριβώς πριν 2 χρόνια: "Τοποθέτηση βυθιζόμενων κάδων στην Πλατεία Ελευθερίας και την συμβολή των οδών Κύπρου & Μεγ. Αλεξάνρου"

Σήμερα Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 στην Κατερίνη τοποθετήθηκαν ακόμα δύο βυθιζόμενοι κάδοι. Το σύστημα τους προσφέρει μικρά, διακριτικά σημεία συλλογής απορριμμάτων, αντίθετα με τα μεγάλα ογκώδη υπάρχοντα συστήματα. Συμβάλλοντας έτσι στην αισθητική, την καθαριότητα και την υγιεινή των χώρων, προσδίδοντας ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Οι βυθιζόμενοι κάδοι συλλέγουν ποσότητες περίπου 3 κυβικών μέτρων.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν:
Τοποθέτηση βυθιζόμενων κάδων στην Πλατεία Ελευθερίας και ατην συμβολή των οδών Κύπρου & Μεγ. Αλεξάνρου
  • στον πεζόδρομο στην συμβολή των οδών Κύπρου & Μεγ. Αλεξάνδρου,
  • και στην Πλατεία Ελευθερίας (στο ύψος του πεζόδρομου της οδού Μ. Αλεξάνδρου).
«Η πρακτική του βυθιζόμενου κάδου χρησιμοποιείται ήδη σε πολλά μέρη της Ευρώπης και σε αρκετά μέρη της Ελλάδας, ενώ βοηθά στο να συγκεντρώνονται τα απορρίμματα διακριτικά, χωρίς οσμές και θόρυβο. Με το ίδιο βάρος των απορριμμάτων γίνεται η συμπίεση τους και έτσι μειώνεται ο όγκος τους» σημειώνει σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Βαϊνάςhttp://www.katerini.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1449:2012-06-28-13-53-48&catid=1:latest-news&Itemid=50
 http://en-olympo.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter