Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Νέο ντοκουμέντο από τα τελευταία λεπτά του Καρέλι-Ανήμπορος στο κελί πριν ξεψυχήσει [βίντεο]

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Αποτρόπαιος ο φονος του κρατούμενου. Αλλά ο βασανισμός του δυστυχώς ήταν βέβαιος και οι αντιδράσεις όψιμες και υποκριτικές από το ίδιο καθεστώς που στοιβάζει και προφυλακίζει χιλιάδες ανθρώπους σε απάνθρωπες συνθήκες πραγματική κόλαση. 
Ακόμη να ρωτήσουμε τα εξής: γιατί δεν διέρευσε στα καθεστωτικά ΜΜΕ κανένα βίντεο από τον φόνο του Καντάρη για μια κάμερα; Αφού με βάση τα βίντεο συνέλαβαν τελικά τους αλλοδαπούς δράστες;
 Γιατί δεν διέρευσε κανένα βίντεο από τον φόνο του σωφρονιστικού φύλακα Τσιρώνη από τον Καρέλι, αφού βίντεο υπάρχει;
Μόνο για τους φόνους που επιτρέπει η Πρεσβεία διαρρέουν τα βίντεο από την Ελληνική Δικαιοσύνη;
  


ΓΥΜΝΟΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ



Καρέ καρέ τα τελευταία δραματικά λεπτά που έζησε ο Αλβανός κρατούμενος Ιλι Καρέλι στο κελί του στις φυλακές Νιγρίτας μετά τον βασανισμό του, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Alpha, ο κρατούμενος φαίνεται να πονάει αφόρητα όντας ξαπλωμένος και σχεδόν γυμνός στο κρεβάτι του. Με χειροπέδες στα χέρια και εμφανή τα σημάδια από την κακοποίηση σε όλο του το σώμα, ο Καρέλι στριφογυρίζει στην κουκέτα του ανήμπορος από τα χτυπήματα να κοιμηθεί.

Στο ίδιο βίντεο, εμφανίζονται και έξι από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ενώ διακρίνεται και ένας άντρας με μπλε πουκάμισο να περνά έξω από το κελί λίγα λεπτά πριν βγει από αυτό υποβασταζόμενος ο Καρέλι.



Πηγή βίντεο: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter