Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Παναθηναϊκός κατά Σπάθα!

τοαυτονοητο: Ιλαροτραγωδία! Ο ΠΑΟ επιτίθεται στον ΣΠΑνάΘΑ που του χάρισε ολόκληρο πρωτάθλημα κλέβοντάς το από τον ΠΑΟΚ.....Λίγη τσίπα ρεεεεεεε .

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαπολύει επίθεση στον Ηλία Σπάθα, τον χαρακτηρίζει «εργαλείο» και τονίζει πως υπήρχε σχέδιο αποδεκατισμού του ενόψει ΟΦΗ!

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής:

«Όλη η Ελλάδα είδε σήμερα και κατάλαβε δύο πράγματα: Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να χάσει με κάθε τρόπο στην Ξάνθη, αλλά και να αποδεκατιστεί ενόψει του ημιτελικού της Τετάρτης. Για την “δουλειά” αυτή, δεν θα μπορούσε να οριστεί καλύτερο “εργαλείο” απ’ τον Ηλία Σπάθα. Ο οποίος ως συνήθως έφερε εις πέρας την “αποστολή” του. O Παναθηναϊκός, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι, προσπάθησε να παίξει για την αξιοπρέπειά του. Δυστυχώς για εμάς και… ευτυχώς για την Ξάνθη, ο διαιτητής απ’ τον Πειραιά δεν μας επέτρεψε να το κάνουμε. Μάλλον το να είσαι αξιοπρεπής και να σέβεσαι την ιστορία σου, δεν είναι αποδεκτό στον χώρο αυτό».

Διάβασε περισσότερα στο: Παναθηναϊκός κατά Σπάθα! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πότε διεκδίκησε ο Παοκ πρωτάθλημα; Για δεκαετία 60 και 70 θα λέτε. Α, πήρε κι ένα το 84. Είναι τόσο μεγάλος ο Σπάθας; Θα πρέπει να πλησιάζει τα 90 με βάση αυτά που γράφετε

toaftonoito team είπε...

είναι εμφανές ότι μας ζηλεύετε......

Free Blog Counter