Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη ο πρόεδρος του ομίλου πετρελαιοειδών ΕΤΕΚΑ και της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών Γιώργος Σπανός με την κατηγορία εμπλοκής σε υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου.

TOAYTONOHTΟ:Πρόεδροι Ελληνικών ΠΑΕ....Ο πιο καλός έχει σκοτώσει την μάνα του......Μετά από έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής εκτός από την σύλληψη του Γ. Σπανού έχουν γίνει άλλες 11 συλλήψεις ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν συνολικά σε τουλάχιστον 30 προσαγωγές. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους εμπλεκόμενους βρίσκονται ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων, στελέχη εταιριών διακίνησης πετρελαίου, αλλά και υπάλληλοι υπουργείου, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής «σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας κατηγορούνται για λαθρεμπόριο καυσίμων, κακουργηματική απάτη σε βάρος ναυτιλιακών εταιρειών, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ενεργητική και παθητική δωροδοκία και κατάχρηση εξουσίας. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 12 άτομα εκ των οποίων δυο κρατικοί υπάλληλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter