Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Έκαψαν τα διόδια στη Μαλακάσα

 TOAYTONOHTO: ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ (κατά δήμαρχο παπαθανασίου ΕΔΩ) ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ 2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.......
(δεν αναφερόμαστε στο κάψιμο ενός κουβουκλίου, αλλά στο ότι οι κάτοικοι της βόρειας Αττικής κατέβηκαν μαζικά στις διαμαρτυρίες σε αντίθεση με εμάς τους ...γαλαντόμους που αφήνουμε να μας σφάζει ανενόχλητα ο μπαραμπαΓιώργος ο Μπόμπολας με τα τσιράκια του.....).
Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση στα διόδια που βρίσκονται στον κόμβο της Μαλακάσας, καθώς έξαλλοι πολίτες έβαλαν φωτιά σε κουβούκλιο, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαμαρτυρία τους για τις πρόσφατες μεγάλες αυξήσεις στο προβλεπόμενο αντίτιμο διέλευσης.

Έκαψαν τα διόδια στη Μαλακάσα


Περίπου 500 άνθρωποι, ανάμεσά τους μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» και κάτοικοι του Ωρωπού, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο σημείο και φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Κάποια στιγμή, ορισμένοι εξ αυτών, όρμησαν σε κουβούκλιο των διοδίων και αφού έβγαλαν την υπάλληλο από μέσα, έβαλαν φωτιά στην ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή.

Ο δήμαρχος Ωρωπού καταδίκασε τη συγκεκριμένη ενέργεια και απηύθυνε έκκληση για αυτοσυγκράτηση. Εκτιμάται πως με τις νέες αυξήσεις το κόστος των διοδίων για κάποιον ο οποίος επιθυμεί να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας από την Αθήνα, ανεβαίνει στα 56,10 ευρώ από 44,3 ευρώ.

Πλέον οι διαδηλωτές βρίσκονται στα διόδια των Αφιδνών και έχουν ανοίξει τα διόδια και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται και δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες όμως δεν έχουν προβεί σε κάποια ενέργεια.

Η ατμόσφαιρα μύριζε... μπαρούτι από την αρχή και παρέπεμπε σε καζάνι έτοιμο να εκραγεί, καθώς υπήρχε συσσωρευμένη οργή ύστερα από την εφαρμογή ενός
ακόμη αντιλαϊκού μέτρου, που πλήττει εκ νέου τα ήδη επιβαρυμένα ελληνικά νοικοκυριά. Λόγω της φωτιάς στον κόμβο της Μαλακάσας, η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική για αρκετή ώρα στην ευρύτερη περιοχή, ενώ για 10 περίπου λεπτά η διέλευση των οχημάτων γινόταν χωρίς την καταβολή του προβλεπόμενου αντιτίμου./content.asp?ID=28538#sthash.5L2pml8W.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter