Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Τι έγιναν τα 60.000 Ευρώ για το χόρτο "Δήμε Κατερίνης"; Κουτόχορτο ;

Βλέποντας φωτογραφίες απο το χθεσινό παιχνίδι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με το Εθνικό Γαζώρου αναρωτιέμαι τι έγιναν τα 60.000 Ευρώ για το νέο χόρτο που είχε βάλει ο Δήμος Κατερίνης με υπεύθυνο και διαφημιζόμενο τον Αντιδήμαρχο Νίκο Παπαζιώγα. πριν λίγους μήνες.

Βάλατε το χόρτο για 60.000 Ευρώ και το αφήσατε έτσι;
Έτσι δεν είναι κύριε Νίκο Παπαζιώγα, φίλε του Πιερικού Ποδοσφαίρου ;
Εδώ οι βαθυστόχαστες δηλώσεις του κυρίου Παπαζιώγα ...........

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Εδώ οι φωτογραφίες του χθεσινού αγώνα που φαίνεται ο χλοοτάπητας σε άθλια κατάσταση.
Όπως έχουν το χόρτο σε άθλια κατάσταση έχουν και όλη την πόλη.


άλλες φωτό

http://pieriasport.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6888.html#more


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013.


 Εώς 15 Σεπτεμβρίου

Νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο του Πιερικού απο το Δήμο Κατερίνης
Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης. Τα έργα, τα οποία προχωρούν με ικανοποιητικούς
ρυθμούς και εντός του χρονοδιαγράμματος που τέθηκε περιλαμβάνουν απομάκρυνση του φθαρμένου χλοοτάπητα και των χωμάτων - καθώς κατόπιν μελετών που έγιναν το υπόστρωμα του υπεδάφους κρίθηκε ακατάλληλο - ενώ μετά από μία σειρά προγραμματισμένων παρεμβάσεων θα ολοκληρωθούν με την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα.Νίκος Παπαζιώγας: «Οι υποδομές στον τομέα του Αθλητισμού πρώτη προτεραιότητα μας»Τις εργασίες επιβλέπει καθημερινά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Παπαζιώγας, ο οποίος σε δήλωσή του τονίζει: «Πολιτισμός και Αθλητισμός όπως έχει επισημάνει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για την διοίκησή μας. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε με εντατικούς ρυθμούς στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου».Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κος Παπαζιώγας:«Ειδικότερα έχουμε ολοκληρώσει σε μία εβδομάδα την απομάκρυνση του εδαφικού υποστρώματος σε μία έκταση οκτώ στρεμμάτων. Έγινε έλεγχος του αρδευτικού δικτύου,συμπλήρωση με συνθέσεις από λιθοσυντρίμματα (γαρμπίλι) για να αποδοθούν οι κατάλληλες κλίσεις,ακολούθησε η μεταφορά των νέων χωμάτων και απομένειτο τελικό στάδιο, δηλαδή η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο».Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο το αργότερο στις 10 έως 15 Σεπτεμβρίου θα έχει τοποθετηθεί και ο χλοοτάπηταςκαι όλα θα είναι έτοιμα εν όψει και της επίσημης έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.Αξίζει να σημειωθεί, ότι, το έργο υλοποιείται με τα μηχανήματα, το προσωπικό και την επίβλεψη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter