Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ



  
  Χιλιάδες πολίτες έδωσαν σήμερα το βροντερό παρών στο κάλεσμα της συντονιστικής επιτροπής αγώνα κατά των διοδίων και προχώρησαν στην απελευθέρωση των διοδίων του Αιγινίου, όπου οι διερχόμενοι οδηγοί
μέχρι αυτή την ώρα προσπερνούν χωρίς να πληρώνουν διόδια, κορνάροντας επιδοκιμαστικά στους διαδηλωτές.




  Το μεγάλο συλλαλητήριο ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι όπου ξεκίνησε με ομιλία του δημάρχου Πύδνας - Κολινδρού Βαγγέλη Πολύζου, ο οποίος τόνισε ότι ο αγώνας συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά μέχρι την οριστική κατάργηση των διοδίων του Αιγινίου που καταστρέφουν την τοπική οικονομία της Πιερίας. Το συλλαλητήριο χαιρέτισε επίσης η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων και κομμάτων.
Στην συγκέντρωση παρέστησαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Κουράκης Τάσος, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρύσουλα Γιαταγάνα, καθώς και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνιος Γρέγος.
Η απελευθέρωση των διοδίων Αιγινίου συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα, ενώ ο δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει εκεί και να μην αποχωρήσει κανείς.
  lefteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter