Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

H ΣΕΧΤΑ Α.Ε. Θυσίασε μία θυγατρική της χάριν του ΔΝΤ.


τοαυτονοητο: Η άποψη πως η τρομοκρατία είναι στην ουσία ένα όπλο των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες εκμεταλλεύονται εύπιστους "επαναστάτες", "σπρώχνωντάς" τους προς την επιθυμητή κατεύθυνση, είναι παλιά, διεθνής και θεωρούμε πως έχει ενδιαφέρον....

H ΣΕΧΤΑ Α.Ε. Θυσίασε μία θυγατρική της χάριν του ΔΝΤ.
Ετσι, η επίσκεψη των επικυριαρχων και τα νέα μέτρα θα περάσουν “νεράκι” δίνοντας στους νταβατζήδες μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλουν διακριτικά τα θέματα της υποτέλειας από την ατζέντα…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΙΣ 7/4/2010: ΗΣέχτα Holding είναι το αποτέλεσμα του “Γερμανικού μοντέλου” με πολλές οργανώσεις δορυφόρους και ετερόκλητα στοιχεία. Νέοι σε ηλικία, πιθανότατα καθοδηγούμενοι από τις προαναφερθείσες μεταγραφές των παλαιότερων. Χολυγουντιανή ιδεολογία, Heineken, Converse και Timberland. Τροφοδοτούνται και συντονίζονται μέσω του Νεογερμανικού Ιερατείου της Φρανκφούρτης που νιώθει μια ανασφάλεια με τις κινήσεις ΓΑΠ και την τοποθέτηση Χρυσοχοΐδη που δεν χρωστούν τίποτα
στους Γερμανούς. Σε αντίθεση με τον ΕΑ που προβλέπεται να έρθει σε παύση εργασιών (αχρείαστος να ‘ναι), μάλλον η Σέχτα θα εξαρθρωθεί με τυμπανοκρουσίες. Μαζί με “άσυλα” και καταλήψεις όπου βρήκαν στέγη οι νέοι “μελανοχιτώνες”, “Jungsturm Adolf Hitler” όπως αλλιώς θέλετε πείτε τους .
Τί έχουμε μέχρι αυτή τη στιγμή;
Συλλήψεις πιτσιρικάδων που ήταν ήδη γνωστοί, όταν όμως τους είχε τσιμπήσει ο Μαρκογιαννάκης, οι σημερινοίκυβερνώντες γελούσαν. Σήμερα, το παρουσιάζουν ως “μέγιστη” επιτυχία.
Βρέθηκαν τα όπλα της φωτογραφίας από την προκήρυξη που όμως δεν έχουν σχέση με τα όπλα του χτυπήματος. Τι σημαίνει αυτό;
ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΑΝ, κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν καμμία σχέση με τους εκτελεστές. Πιθανότατα να έδωσαν το “ιδεολογικό στίγμα” στους επαγγελματίες δολοφόνους, στους παρακρατικούς αλήτες.
Όχι, δεν πάμε να αθωώσουμε κανέναν. Όταν όμως οι δολοφόνοι της Μαρφίν σουλατσάρουν ανενόχλητοι στους δρόμους της Αθήνας (ίσως πλέον και με “θεσμικό” ρόλο), το να γίνονται οι πυρήνες της κατσαρόλας και οι άλλες 52 θυγατρικές “εγκέφαλοι του παρακράτους”, είναι τουλάχιστον προκλητικό.
Τα όπλα που βρέθηκαν είναι “καθαρά” επιχειρησιακά, αλλά “βρώμικα” στην σκηνοθεσία. Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι βρέθηκαν οι “σκηνοθέτες” για να μην πούμε οι κομπάρσοι.
Και συνήθως οι κομπάρσοι δεν γνωρίζουν ποιοί χρηματοδοτούν την “παραγωγή”.
Σεβόμαστε λοιπόν αυτούς που χάριν της όποιας ιδέας αφήνουν τον καναπέ και μπαίνουν στη δράση παίζοντας την ζωή τους κορώνα γράμματα, όχι για τα φράγκα. Δεν σεβόμαστε όμως την ηλιθιότητα γιατί στην κοινωνία της πληροφορίας ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να πιάνονται κορόιδα, όσο νέοι και αν είναι, από τους επαγγελματίες πράκτορες, από νταβατζήδες, από γελοίους ινστρούχτορες (αλήθεια ρε Δημήτρη, αφού είναι “ήρωας” γιατί είναι ζωντανός και μάλιστα καραβολεμένος; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ;;)
Για να τελειώνουμε λοιπόν. Μην σας παραμυθιάζουν με ιδεολογίες και ηρωϊσμούς. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ. Μην ανεχθείτε να γίνετε εσείς τα παραπαίδια των φραγκάτων δολοφόνων και των ουτσεκάδων φασιστών.
Αυτά για τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter