Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ!

Δεκάδες επιχειρηματίες από ολόκληρη την Ευρώπη, το Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σπεύδουν στο Λιτόχωρο Πιερίας για να αναθέσουν τις υποθέσεις τους στην νέα δικηγορική εταιρία με την επωνυμία "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ"!!! Αυτό συνέβη μετά από την καταιγιστική παρουσία δύο υπερήλικων δικηγόρων της επιτροπής στην σημερινή εκπομπή στο ΔΙΟΝTV για την διένεξη κάποιων ντόπιων με την Μονή Αγίου Διονυσίου!!!!Παρά τα εμφανή προβλήματα άρθρωσης και επικοινωνίας λόγω των δεκαετιών δικαστικών αγώνων, κατάφεραν να αποκαλύψουν   ένα παραδικαστικό κύκλωμα που λυμαίνεται την περιοχή τα τελευταία 120 χρόνια περίπου και περιλαμβάνει Οθωμανούς αξιωματούχους, μέθυσους διερμηνείς του 1900, καμιά 70αριά δικαστές 20 περίπου διαφορετικών δικαστηρίων από το 1922 μέχρι σήμερα, χρηματισμένους τοπογράφους και δημοσίους υπαλλήλους τοο 1950 και φυσικά .....δολοπλόκους καλόγερους!!!! 
Οι νομικές γνώσεις τους για το δίκαιο των γαιών!!!!!!, τα επιχειρήματά τους, το ήθος και οι μειλίχιοι, αριστοκρατικοί τρόποι τους, κέρδισαν τον διεθνή νομικό κόσμο που τους αναθέτει σωρηδόν υποθέσεις. Μάλιστα από την σημερινή εκπομπή κέρδισαν και μια νέα συνεργάτιδα, την παρουσιάστρια του δελτίου που μετά την παρουσία της ως άτυπη λαϊκή δικαστίνα, απέρριψε προτάσεις να διοριστεί άμεσα ως δικαστής στο Δικαστήριο της Χάγης και θα μείνει στην "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ", λόγω των εξαιρετικών προοπτικών.....
Μερικές από τις υποθέσεις που ανέλαβαν είναι :Απόγονος μούτσου σαρακήνικου πλοίου που διεκδικεί τον Άγιο Πέτρο της Ρώμης, με οθωμανικό τίτλο. Απόγονος Ασσύριου καμηλιέρη που διεκδικεί το Τζαμί της Μέκκας με προσύμφωνο του Μωάμεθ και εξώγαμο σαλεπιτζή της Κωνσταντινούπολης που διεκδικεί το ΤΟΠ ΚΑΠΙ με τίτλο ραβασάκι του Σουλτάνου προς την αρχιχανούμισσα!!!!
Κάθε επιτυχία.!!!    

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΙΚΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ, ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΆΦΗΣΕ ...."ΛΥΜΕΝΟΥΣ" ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΣΙΛΟΥΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΗΣ.....Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ, Η ΣΤΩΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ!




1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Η μεγάλη αγάπη των δημάρχων Λιτοχώρου
για τον Άγιο Διονύσιο

Ο πρώην Δήμαρχος Λιτοχώρου κ. Παπαθανασίου δεν έχανε την ευκαιρία να διακηρύττει παντού την αγάπη του στον Άγιο Διονύσιο. Μάλιστα έλεγε συχνά πως εμείς οι Λιτοχωρίτες τον Άγιο τον έχουμε πατέρα μας, αδελφό μας, μάνα μας, φίλο μας …ίσως να είπε και συμπέθερο, δεν θυμάμαι και τόσο καλά. Θυμάμαι όμως πολύ καλά ότι και ο νυν δήμαρχος κ. Τσιφοδήμος στις δημόσιες εμφανίσεις του επαναλαμβάνει με ιδιαίτερη έμφαση σχεδόν τα ίδια πράγματα: τη μεγάλη του αγάπη για τον Άγιο.
Από την άλλη ακούσαμε πρόσφατα στο ΔΙΟΝ tv, τον κ. Τσιφοδήμο να καυχιέται ότι είναι στην ευχέρειά του να πηγαίνει στις τελετές των ειδωλολατρών (Προμήθεια) κι όπου αλλού θέλει… Εκτός αν ο κ. Τσιφοδήμος δεν γνωρίζει τι είναι τα Προμήθεια και ποιοι συμμετέχουν σ' αυτά, όπως άλλωστε δεν γνωρίζει - κι όπως φαίνεται δεν θα θελήσει να μάθει ποτέ - τις προτάσεις της Μονής για την αποκατάσταση των αγροτών!!!
Στην πορεία που διοργάνωσε ο κ. Τσιφοδήμος το καλοκαίρι 2009 «μετά πανών και πασάλων» (κατά το «μετά φανών και λαμπάδων») το κεντρικό πανώ έγραφε ότι ο Όλυμπος ανήκει στους Έλληνες και όχι στο ιερατείο.
Τι είναι επιτέλους για σας κ. Δήμαρχε ο Άγιος Διονύσιος; Όχι ο ιερομόναχος που μετέτρεψε το ειδωλολατρικό βουνό του Ολύμπου σε ρωμέικο δηλ. γνήσια ελληνικό; Ποιος πραγματικά κατοικεί στον Όλυμπο σύμφωνα με σας κ. Δήμαρχε Λιτοχώρου; Ο ιερομόναχος Άγιος Διονύσιος ή ο αγαπημένος σας Δίας μιας και το Λιτόχωρο σύμφωνα με το έμβλημά σας είναι η πόλη των θεών;
Οφείλετε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Διότι σύμφωνα με το ευαγγέλιο «ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά».
Πάρτε το κ. Τσιφοδήμο επιτέλους χαμπάρι πριν μας πείτε ότι είστε με τον Άγιο και …κουμπάροι, ότι ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν (Ματθ. Στ 23-24)

Λιτοχωρίτης

Free Blog Counter