Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.....


Διαβάσαμε την αντίδραση του Εμπορικού Επιμελητηρίου, δια του προέδρου του, στο άνοιγμα των συνόρων της Ε.Ε στους κατοίκους χωρών των δυτικών Βαλκανίων (Σκόπια, Σερβία, Μαυροβούνιο).Οι καλύτεροι τουρίστες μας θα έρχονται πλέον χωρίς βίζα, εύκολα και γρήγορα. Αυτή η θετικότατη εξέλιξη για την Πιερία, εύλογα χαροποίησε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο, αλλά από την χαρά του μάλλον .....ξέφυγε λιγάκι. Εϊπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ¨... Για εμάς ήταν προσωπικό στοίχημα η κατάργηση της βίζας .......Αισθανόμαστε δικαιωμένοι και ικανοποιημένοι γιατί οι κόποι και οι προσπάθειές μας για βελτίωση των συνθηκών βρήκαν απήχηση...." και άλλα τινά (βλ. ΕΔΩ).....Έχουμε, λοιπόν, επιμελητήριο και πρόεδρο που επηρεάζουν άμεσα την πολιτική των Βρυξελλών και μάλιστα στο καυτό θέμα της συνθήκης Σένγκεν...Μπράβο μας.


Μόνο πρόεδρε, αν γίνεται ασχολήσου και λίγο με τα "εντός των τοιχών". Οι κινήσεις του επιμελητηρίου και των φορέων γενικότερα για τα κινέζικα καταστήματα δεν απέδωσαν......

Δες πρόσφατο σχόλιο αναγνώστριας για το θέμα με τα κινέζικα που είχαμε γράψε (βλ, ΕΔΩ και ΕΔΩ)....   



  Ανώνυμος είπε...

διαβασα το σχετικο αρ8ρο και εχω να προσ8εσω οτι ψωνισα απο μαγαζι "κινεζικο" μια δευτερα απογευμα και δε μου εκοψε αποδει3η!!!!!!
ε3οικοιω8ηκαν τοσο πολυ με την ελληνικη νοοτροπια που αρχισαν να κλεβουν και αυτοι το ελληνικο κρατος?
κανε οτι νομιζεις με την πληροφορια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter