Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Τα ψέμματα της Έλενας Ακρίτα για την διαμαρτυρία της 19χρονης στην εκδήλωση του Συριζα στην Κατερίνη

 Η Ελενα Ακρίτα έκανε το παρακάτω σχόλιο στο fb της για όσα έγιναν στο επιμελητήριο Κατερίνης :


Δυστυχώς όπως ειναι αναμενόμενο το σχόλιο αυτό είναι στρατευμένο, ψευδές και προσβάλλει ενα 19χρονο κορίτσι αλλά και τις ποραγματικές δημοκρατικές ευαισθησίες κάθε πολίτη. Συγκεκριμένα:  

1.Δεν "οδηγήθηκε στην έξοδο με τρόπο ήρεμο και πολιτισμένο".Την τραβολογούσε από τα ρούχα μουσάτος άρρεν συνταξιούχος του ΟΤΕ ΑΥΤΟΔΙΚΩΝΤΑΣ. Ασπρομάλης μουσάτος τραβάει από το μανίκι 19χρονη κοπέλα!!!!Αν ήταν δεξιός θα είχε πάει αμέσως αυτόφωρο και θα είχε βιαστεί επικοινωνιακά και από την Ακρίτα για σεξιστική επίθεση.
 
 Επίσης το κοριτσάκι ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. Χωρίς να υποβληθεί καμία έγκληση. Το να διακόπτεις κάποιον μπορεί να θεωρηθεί αγένεια, όχι λόγος προσαγωγής. 

2. Ο ίδιος ο Τζανακόπουλος δήλωσε ότι δεν το θεωρεί εξύβριση, για ποιον λόγο η Ακρίτα είναι τόσο υπερπροστατευτική για τους κυβερνώντες ας μας το πει η ίδια.

3.Η εκδήλωση ήταν ανοικτή πολιτική  κατά δήλωση των διοργανωτών και μάλιστα σε δημόσιο χώρο (επιμελητήριο). Από πού προκύπτει το δικαίωμα να αρνηθούν την είσοδο στον οποιονδήποτε και δη σε δημοσιογράφο και ας δηλώνει του όποιου χώρου θέλει…..Ας λέγανε ότι είναι εκδήλωση με προσκλήσεις σε ιδιωτικό χώρο και πάσο. 

4. Για την σύγκριση με άλλες χώρες τι να πούμε: Αντίστοιχες διαμαρτυρίες σε ΗΠΑ, Δυτική Ευρώπη κλπ είναι καθεστώς εδώ και δεκαετίες στο υψηλότερο επίπεδο και είναι δείγμα δημοκρατίας. Λέγεται ελευθερία του λόγου. Έννοια όπως και άλλες που είναι πολύ σχετικές για τους νεοΈλληνες «διανοούμενους» της μεταπολίτευσης……

5. Η ρήση του κ. Γιαννούλη περί φασισταριού για αόριστο αριθμό πολιτών δεν ενόχλησε την κ. Ακρίτα. Ντοπή.....Δεν μεταδίδω άλλο.....  
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter