Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ* ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΠΗΔΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ (στο 2.38) ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7. ΜΟΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.





*Πιθηκοειδή τους αποκαλώ λόγω του σάλτου που κάνουν, του σωματότυπού τους και της στάσης του σώματός τους. Βάρβαροι και εγκληματίες υπάρχουν δυστυχώς σε όλα τα γήπεδα. Και στην Τούμπα. Πολλά μάλιστα. Μόνο όμως οι βάρβαροι του Ολυμπιακού επιβραβεύονται από την ομάδα τους, διορίζονται σωρηδόν στις (διαπλεκόμενες) επιχειρήσεις του (πρωην) προέδρου, οι πρόεδροί του τους καλύπτουν απόλυτα λέγοντας μετά από επεισόδια "αυτοί είναι οι οπαδοί μας και σε όσους αρέσει", οι πρόεδροί-πρώην οπαδοί του εμπλέκονται σε δολοφονικές επιθέσεις (πρόεδρος ερασιτέχνη Ολυμπιακού Κουντούρης) και μόνο οι όποιοι βάρβαροι οπαδοί του Ολυμπιακού προστατεύονται από τα ΜΜΕ τα οποία αποσιωπούν τις ασχήμιες τους και τους αφήνουν να το παίζουν παρθένες

 Θυμίζω εντελώς ενδεικτικά τα ρατσιστικά "ούγκα ούγκα" στον έγχρωμο παίκτη του ΠΑΟΚ Καμαρά τα οποία θάφτηκαν, τις πολλές επιθέσεις και τρομοκρατία σε ρεπόρτερς που περιελάμβαναν και δάγκωμα αυτιού, την αποσιώπηση των ντου στον αγωνιστικό χώρο, την βόμβα στο μαγαζί του Τζαβέλα κλπ κλπ.

Ομοίως τα 2 παλουκάρια που αφέθηκαν να μπουν μέσα και να βρίζουν από τα 2 μέτρα τους παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα σχολιαστούν σε κανένα ΜΜΕ.

ΘΡΥΛΟΣ είσαι αφού......

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πες μας και τα νούμερα του Τζόκερ μεγάλε Κάλχα

Free Blog Counter