Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΜΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ......

Βενγκέρ: «Σας δώσαμε την ευκαιρία να πάρετε τον Κάμπελ αλλά εσείς...»

Βενγκέρ: «Σας δώσαμε την ευκαιρία να πάρετε τον Κάμπελ αλλά εσείς...»
Μία ατάκα – φωτιά για τον Τζόελ Κάμπελ έκρυβε η συνέντευξη Τύπου του Αρσέν Βενγκέρ μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ.
Ο προπονητής των «κανονιέρηδων» υπογράμμισε πως είχε δώσει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να αποκτήσει τον Κοσταρικανό άσο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν την αξιοποίησαν.
- για τον Κάμπελ και το γεγονός ότι στο παρελθόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Πριν υπάρξει πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν πρώην παίκτης μας. Σας δώσαμε την ευκαιρία να πάρετε τον Κάμπελ αλλά εσείς μετά τον αφήσατε να γυρίσει πίσω. Νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης με συγκεκριμένες ικανότητες και δεξιότητες. Είναι ένας παίκτης ομάδας. Πραγματικός επαγγελματίας. Ήρθε από την Κόστα Ρίκα σε μικρή ηλικία και έχει παίξει δανεικός σε 4 ομάδες. Τώρα έχει σκληρύνει το παιχνίδι του και είναι ένας παίκτης για τέτοιο επίπεδο».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι το απόλυτο κόμπλεξ. Έστω και αργά για το 2015 αλλά σχετικά γρήγορα για την ερχόμενη εορταστική περίοδο, ο Άγιος Βασίλης σου-σας έκανε το δώρο του: τη μοναδική χαρά σου-σας για το 2015, δηλαδή τού αποκλεισμού της "εχθρικής", αντίπαλης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ομάδας από το C.L. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ-ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ-ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ.

Σιγά μην το περάσεις

toaftonoito team είπε...

το πρόβλημα εγω και οι περισσότεροι μη ολυμπιακοί δεν το έχουμε με την ομάδα σου αλλά με τους προέδρους σου. Οι οποίοι εκτός από το ποδόσφαιρο καταστρέφουν και την χώρα, ιδίως ο κυρ Σωκράτης. Και όλα αυτά τα κάνουν μην βάζοντας φράγκο όπως φαίνεται και απο την μπηχτή Βενγκέρ για τον Κάμπελ, αλλά διαχειριζόμενοι τα κλεμμένα λεφτά από το τσαμπιονς λιγκ.
ΥΓ. ΣΤο μπάσκετα υποστηρίζω φανατικά Ολυμπιακόι γιατί οι πρόεδροί του είναι καθαροί, σπρωχνουν λεφτά και έχουν καθαρό πρότζεκτ υπόδειγμα παγκοσμίως

toaftonoito team είπε...

Α και χαρήκαμε και λίγο χθες.....

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι καθαρότεροι παράγοντες που περάσανε ποτέ από τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά από το ποδόσφαιρο ήτανε τού ΠΑΟΚ. Μάλλον δεν ασχολείσαι αρκετά για να σου πει κάνα μπαρμπάδι για τα χειρουργεία που τρώγανε και τρώνε οι μικρότερες περιφερειακές ομάδες, και της πόλης σου - Κατερινιώτης μάλλον είσαι, από τον ΠΑΟΚ. Τώρα για το πόσο φανατικά υποστηρίζεις το μπάσκετ τού Ολυμπιακού με τα "καθαρά" αφεντικά, εντάξει (κι εγώ υποστηρίζω φανατικά Δόξα Κρανούλας). "Καθαρά" τα αφεντικά της Χαλυβουργικής. Καλό, να το πούμε στους φίλους μας. Το ακούσαμε κι αυτό. Προφανώς αδερφέ εθελοτυφλείς και μας πουλάς τρέλα.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε blogger που περνάς τα σχόλια. Η σοβαροφάνεια σου σπάει κόκκαλα. Χάρηκα για τον πολιτισμένο διάλογο.

Free Blog Counter