Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ......

.....ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΩΛΥΜΑ (ΧΩΡΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΚΑΦΕΑΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΚΩΛΛΥΜΑΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΝΤΑΣ ΕΥΛΟΓΑ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ , ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ" ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΑ ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.........
ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΝΑΡΚΙΣΣΩΝ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΚΛΠ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΘΑΝΑ ....ΓΝΩΣΤΌ ΤΟΥ (ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ "ΠΑΙΚΤΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ....)   ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ.
Χρήστος Γιαννούλης : Η Δειλία της ανωνυμίας…όπλο του κολλητηρτζή της εξουσίαςΑγαπητοί διαχειριστές του BLOG Λευτεριά

Μέσα στο θάλαμο 4 και την αίθουσα αναμονής της Παιδοογκολογικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης διάβασα τον ανώνυμο πολίτη σε Δράση, να αναζητά αρχικά τον λόγο της απουσίας μου από το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας. Ελπίζω, αν δεν τον εμποδίσει η ανάγκη της ανωνυμίας και
της εμπάθειας στα όρια της εμμονής, να καταλάβει από την εισαγωγή το ΓΙΑΤΙ. Αν όχι δεν θα με εκπλήξει.

Για τα...

υπόλοιπα νοιώθω απαραίτητη μία μόνο διευκρίνιση. Είμαι βέβαιος ότι ο ανώνυμος κολλητηρτζής της εξουσίας που υπογράφει το κείμενο με τίτλο «για την δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου» ως πολίτης σε δράση, σίγουρα δεν ανήκει στην παράταξη του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη όπως μακιαβελικά προσπαθεί να προσδιοριστεί.

Και κάτι τελευταίο, η αχαλίνωτη επιθυμία των νάρκισσων της ανώνυμης μπλογκόσφαιρας και του Facebook για να αποσπάσουν ένα επαινετικό σχόλιο τύπου Αντωνάκη Κουκοβίκου «μπράβο στρατηγέ τα λες τσεκουράτα», και το άγχος για λίγη δημοσιότητα, οδηγεί σχεδόν πάντα σε παραληρήματα χωρίς αρχή μέση και τέλος.

Οι εξαιρετικοί και πάντα υπεύθυνοι σύμβουλοι του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ που ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ με καθαρό και έντιμο τρόπο, τοποθετήθηκαν με ακρίβεια για τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχετική ανακοίνωση εδώ: http://lefteria.blogspot.gr/2015/02/2015_6.html

Εύχομαι στον ανώνυμο σχολιογράφο την άλλη φορά να θέσει υποψηφιότητα, να εκλεγεί και να αποδείξει ότι είναι αυθεντία σε όλα. Ίσως τον φιλοξενήσει και η ΕΡΤ που περιμένει και αυτός να ανοίξει.

Χρήστος Γιαννούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter