Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Σάρωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές των δασκάλων


ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Μέ τέτοιες πολιτικές πεποιθήσεις που έχουν οι εκπαιδευτικοί μας πιο πιθανό είναι να καίνε κάθε πρωί την σημαία, παρά να κάνουν έπαρση.....

Το πρώτο μεγάλο αποτέλεσμα έρχεται από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και αφορά το...Ανώτερο Περιφερειακο Υπηρεσιακο Συμβουλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Αττικής.


Σε σύνολο 2.601 δασκάλων που ψήφισαν,
η παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ (ΔΑΚΕ) έλαβε 378 ψήφους (14,53%)
η παράταξη που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 19,45%
η παράταξη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ έλαβε 39,95%

και λοιπές αριστερές και ακροαριστερές κινήσεις 9,11%.
Συνολικά το 85,5 % των δασκάλων της Αττικής επέλεξε αριστερά και ακροαριστερά και κυρίως την ΑΝΤΑΡΣΙΑ των Αγαπητού, Σμήλιου κλπ, που έχει όραμα την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, το ΝΑΤΟ κλπ.

Τέτοια αριστερά ρεύματα στην κοινωνία,
δεν υπήρχαν ούτε στη Σοβιετική Ένωση επί Λένιν. Οι δημόσιοι υπάλληλοι της Ελλάδας ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου όλα είναι κόκκινα και επαναστατικά.
Ας τους ακολουθήσει η κοινωνία, να δούμε πώς θα είναι η Ελλάδα αλλιώς: χωρίς Ε.Ε., χωρίς ευρώ, χωρίς ΝΑΤΟ, χωρίς αξιολόγηση, χωρίς ιδιωτικά κεφάλαια, χωρίς καπιταλισμό και ιμπεριαλισμό.


Ηρθε η ώρα, τα οράματα του ΑΝΤΑΡΣΙΑ να κυβερνήσουν. Να φύγουν από το ευκολάκι της διαμαρτυρίας και να ηγηθούν της αναδιοργάνωσης της Ελλάδας και της κοινωνίας. Μπροστάρηδες, όχι τρολ.


Κι αυτή την αναδιοργάνωση, θα την πετύχουν οι Έλληνες δάσκαλοι, που κατά 60%-80% είναι ακρο-αριστεροί. Δεν λέμε "αριστεροί" γιατί συγκρινόμενοι σε αριστεροσύνη, η Ρόζα Λούξεμπουργκ μπροστά στον Έλληνα δάσκαλο, ήταν πρακτοράκι της Coca-Cola.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter