Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Στην Πιερία ένα από τα 4 καλύτερα ξενοδοχεία για το χειμώνα



Ως ένα από τα τέσσερα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα για το χειμώνα, σύμφωνα με την ταξιδιωτική συγγραφέα Francesca Syz
Στα τέσσερα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα για το χειμώνα συγκαταλέγεται το ξενοδοχείο....Κτήμα Μπέλλου, στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Telegraph του Λονδίνου. Η καταξιωμένη ταξιδιωτική συγγραφέας Francesca Syz επέλεξε προσωπικά τέσσερα ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα που προσφέρονται για χειμερινές διακοπές• μαζί με το Κτήμα Μπέλλου προτείνει τους αξιόλογους ξενώνες Citta dei Nicliani στη Μάνη, Κόκκινο Τρακτέρ στην Κέα, και Spirit of the Knights στην παλιά πόλη της Ρόδου.



«Το Κτήμα Μπέλλου είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για τον επισκέπτη που αγαπάει τον αγροτουρισμό, αλλά και τις παροχές υψηλών προδιαγραφών. [...] Είναι ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσει κανείς τις κρύες νύχτες του χειμώνα, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή των ενεργειακών τζακιών στα ευρύχωρα δωμάτιά του και δοκιμάζοντας τη δημιουργική βιολογική κουζίνα του εστιατορίου», αναφέρει μεταξύ άλλων στο άρθρο της η κ. Syz.



Για πολλά χρόνια, στη συνείδηση των ταξιδιωτών η Ελλάδα ήταν συνδεδεμένη αποκλειστικά με τη θάλασσα, τον καλοκαιρινό τουρισμό και τα εποχικά ξενοδοχεία. Το δημοσίευμα της Telegraph υπενθυμίζει στους αναγνώστες της ότι η χώρα μας προσφέρει εξαιρετικές επιλογές διαμονής όλο το χρόνο, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει την Πιερία και την ανεξερεύνητη πλευρά του Δυτικού Ολύμπου ως εναλλακτικό προορισμό διακοπών.
Τα δωμάτια ξεκινάνε από 85 ευρώτο δίκλινο.
Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο της Telegraph.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter