Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Μετά τον Λίλα δυσαρέσκεια και για Μουσκάι στον ΠΑΣ Γιάννινα..Ανέβασε χάρτη της «μεγάλης αλβανίας» με τίτλο «Respect Albania»

τοαυτονοητο:Mετά τον Κάτσε άλλος ένας Αλβανός ποδοσφαιριστής που δεν ξέρει τι αναρτά στο facebook!!!!!!!


Λίγο μετά ζήτησε δημόσια συγγνώμη μέσω facebook...λέγοντας πως δεν ήξερε τι σημαίνει ο χάρτης!!!!!!

Εξηγήσεις στη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, θα κληθεί να δώσει ο Άντι Λίλα καθώς ήταν παρών στα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Σερβία. Εκτός του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, ακόμα ένας που ανήκει στην ομάδα, αλλά αγωνίζεται δανεικός στην πατρίδα του, φαίνεται να... προβληματίζει τους Ηπειρώτες.

Ο λόγος για τον Αρμπέν Μουσκάι. Ο νεαρός άσος, ανέβασε στο facebook την φωτογραφία με την «Μεγάλη Αλβανία» και έχει γράψει «Respect Albania». Φυσικά από την στιγμή που σε αυτή περιέχονται και περιοχές της Ελλάδας, από τον ΠΑΣ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το γεγονός αυτό.

Έτσι και μιας ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Παρτιζάν Τιράνων, δεν αποκλείεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα να ζητήσουν εξηγήσεις, καθώς αποκλείεται να γίνει κάτι τέτοιο από την τωρινή του ομάδα.

Δείτε το post του Μουσκάι:


Συγγνώμη από τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook ο Αρμπέν Μουσκάι.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, «θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη για όλους τους φιλάθλους της ομάδας μου και στην πόλη των Ιωαννίνων. Εύχομαι να με καταλάβετε γιατί πραγματικά δεν ήξερα τι σήμαινε αυτό που ανέβασα γιατί με αυτό προσέβαλα τον εαυτό μου. Ζητώ συγγνώμη σε όλους. Εύχομαι να με καταλάβετε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter