Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟ.......Παράπονα Μαρινάκη και κομπανίας για την διαιτησία.!!!!!!!!!!

Eπίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη συνοδεία των αντιπροέδρων της ΠΑΕ υπήρξε στα γραφεία της ΕΠΟ και στον Γιώργο Σαρρή.

Στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στο Γουδή, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τους Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Βρέντζο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατευθύνθηκε αμέσως στο γραφείο του Γιώργου Σαρρή, όπου έμεινε για αρκετή ώρα, μαζί με τους δύο αντιπροέδρους της ΠΑΕ, εκφράζοντας τα παράπονα που έχει για την διαιτησία μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Αυτά κυρίως αφορούσαν το ματς του προηγούμενου Σαββάτου, όπου οι ερυθρόλευκοι μιλούν για σκληρό παιχνίδι των παικτών του Παναιτωλικού, το οποίο ανέχτηκε ο Παππάς... Επίσης οι πρωταθλητές διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι που δεν τους δόθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εξάλλου μετά το ματς εκείνο είχε προχωρήσει σε σχετικές δηλώσεις ο Σάββας Θεοδωρίδης. Αν και αρχικά διέρρευσε πως η επίσκεψή του ήταν αιφνιδιαστική νεότερες πληροφορίες ανέφεραν πως είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη Δευτέρα.

Στην συζήτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιώργο Σαρρή πέραν του σκέλους της διαιτησίας και ιδίως εκείνης του Αγρινίου οι δύο πλευρές έκαναν και μία γενικότερη κουβέντα γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Από τον Ολυμπιακό πάντως δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής καμία διευκρίνιση για την επίσκεψη αυτή.

Διάβασε περισσότερα στο: Παράπονα Μαρινάκη για την διαιτησία | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter