Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΚΑΒΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ; Ο ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ; ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΣ; ΕΠΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΜΑΣΕ;

Ή μήπως πολλοι είπανε ότι πήγαινε γυρεύοντας; Δείτε μερικούς παλαιότερους "δημοκρατικούς" διαλόγους του και σκεφθείτε μήπως απλά ο Κοκαβίδης δεν έχει την στωικότητα του Μάντζιου και του Οφείδη.... 
 (Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ όπου και τα βιντεάκια με τον Χιονίδη-που-δεν-προκαλεί και ΕΔΩ


Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011


ΟΤΑΝ Ο ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΘΥΜΩΝΕΙ….



 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης που έγινε στις 22 Νοεμβρίου συζητήθηκε μεταξύ των άλλων και η πρόσληψη τριών ατόμων στην Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης.


Τελείως τυχαία και οι τρείς ανήκαν στην παράταξη του Δημάρχου μας κ. Χιονίδη…
Όταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των άλλων παρατάξεων πήραν το λόγο και είπαν ότι οι προσλήψεις μπορεί να είναι νομικά ορθές αλλά είναι ηθικά άδικες για όλους τους συμπολίτες μας που είναι άνεργοι, τότε ποιος είδε τον Θεό-Δήμαρχο-Καίσαρα και δεν φοβήθηκε….Ο Καίσαρας (αφού πρώτα κατηγόρησε τους Δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης για λαϊκισμό και αλαζονεία) μέσα σε ένα παραλήρημα εκνευρισμού και ειρωνείας, άρχισε τις… ευχές:
Στον κ. Μάντζιο ευχήθηκε: καλοφάγωτη η σύνταξη!!! (αν και μακριά νυχτωμένος).
Στον κ. Οφείδη ευχήθηκε: καλή έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας… επιτέλους!!! (αν και δεν τον θέλει για παιδαγωγό του).
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε "Δήθεν οικονομολόγους" (υπάρχουν μερικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι οικονομολόγοι).
Αλλά για να θαυμάσουμε όλοι μας το ήθος την αξιοπρέπεια και καλλιέργεια του Δημάρχου μας ας δούμε τα παρακάτω βιντεάκια:
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter