Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ........

Tα μυθικά αυτογκόλ στο Σκωτία - Νιγηρία (vid)

 

Δύο απίστευτα αυτογκόλ - το ένα πάντως δεν μέτρησε - μπήκαν στην φιλική αναμέτρηση της Σκωτίας με την Νιγηρία επιβεβαιώνον
Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε ο τερματοφύλακας της Νιγηρίας στο 2-2 με την Σκωτία στο Κρέιβεν Κότατζ του Λονδίνου, αλλά το αυτόγκολ που σημείωσε και μπορείτε να δείτε παρακάτω δεν μέτρησε επειδή νωρίτερη υπήρξε επιθετικό φάουλ.
Ωστόσο απίθανό ήταν και το αυτογκόλ της Νιγηρίας κι ενώ το σκόρ ήταν 1-1 του Εγκουέκουε!
Πριν από ματς είχε γίνει γνωστό πως η Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος της Μεγάλης Βρετανίας ερευνά τις πληροφορίες για παράνομο στοιχηματισμό στον διεθνή φιλικό αγώνα Σκωτία-Νιγηρία, δίνοντας τα σχετικά στοιχεία στο Εγκληματολογικό Τμήμα της χώρας.
Λίγο αργότερα η NCA ενημέρωσε και την FIFA με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η στοιχηματική δραστηριότητα αφορά την αγορά της Ασίας. «Eγώ ακόμα πιστεύω ότι το στήσιμο αγώνων δεν είναι μεγάλο πρόβλημα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, στέλνουμε ένα μήνυμα προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι αυτό δεν θα συμβεί στο μέλλον», τόνισε σε δημοσιογράφους στην έδρα της UEFA ο Ρομπ Γουέινραϊτ, Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Καταπολέμησης της Εγκληματικότητας.
Το παρακάτω βίντεο τα λέει ΟΛΑ στο αυτογκόλ που δεν μέτρησε!

Αλλά δείτε και το αυτογκόλ που μέτρησε


Διάβασε περισσότερα στο: Tα μυθικά αυτογκόλ στο Σκωτία - Νιγηρία (vid) | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter