Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ας δούμε λοιπόν τα έργα για τα οποία τόσο υπερηφανεύεται o Χιονίδης.

τοαυτονοητο: Πολύ ωραίο άρθρο από το λεφτερια. Σαν να το γράψαμε εμείς.....Λέτε ρε παιδιά να γράφουν και στο λεφτερια και στο αυτονόητο οι ίδιοι;
 
1) Το θέατρο. Αλήθεια χρειαζόταν η Κατερίνη θέατρο? Εάν στον ίδιο χώρο γινόταν ένα δεύτερο πάρκο, σαν αυτό δίπλα στο παλιό νοσοκομείο, δε θα ήταν πολύ καλύτερα? Να μπορούν και όλοι οι πολίτες να το χαίρονται ανέξοδα, να είχαμε άλλη μια πηγή δροσιάς και οξυγόνου ένα χώρο για παιδιά για οικογένειες για τον καθένα.
Άντε για χάρη της κουβέντας να πούμε ότι καλή ιδέα το θέατρο.
Α) Πόσο κόστισε η αποζημίωση στο πρώτο ανάδοχο? Ποιος την πλήρωσε?
Β) Έχει αναλογιστεί κανείς το κόστος συντήρησης? Μπορεί να μας πει ο κ Χιονιδης πόσο θα είναι και από ποιους πόρους θα καλύπτεται? Εδώ η Εκάβη έχει τα μαυρα της τα χάλια.
Γ) Με τι προσωπικό θα στελεχωθεί? Αφού απαγορεύονται οι προσλήψεις. Με τα πεντάμηνα των πεντακοσίων ευρώ?
2) Τα βιοκλιματικά σχολεία. Πέρα από το γεγονός ότι είναι σχολεία χωρίς ένα κλειστό χώρο άθλησης τελευταία έμαθα ότι στο ένα από αυτά, στην περιοχή Βαταν, υπάρχει σπίτι που κατοικείται κανονικότατα στην αυλή του σχολείου. Δηλαδή θα βγαινουν τα παιδια για διάλειμμα και θα παίζουν στην αυλή, σε ότι εχει μεινει από αυτή, γύρω από ένα σπιτι με ενοίκους μέσα. Το διανοείται κανεις? Δυσκολεύτηκα να το πιστέψω στην αρχή αλλά έτσι είναι
3) Τα πεζοδρόμια – παρκινγκ. Τι να πει κανείς για αυτή τη παγκόσμια πρωτοτυπία. Ποιος φωτεινός νους το σκέφτηκε? Έγινε διαπλάτυνση των πεζοδρομίων για διευκόλυνση των πεζών αλλά μας ξέφυγε μια ασήμαντη λεπτομέρεια. Υπάρχουν και αυτοκίνητα στην πόλη. Οπότε αστα να παρκάρουν πάνω στα καινούργια πεζοδρόμια. Με ελάχιστες πλέον τις θέσεις στάθμευσης το κέντρο οι οδηγοί γυρίζουν με τις ώρες μέχρι να αγανακτήσουν και να πάρουν την απόφαση να καβαλήσουν ένα ακομα πεζοδρόμιο. Εκτός αν όλα εγιναν για να αυξηθεί η πελατεία στα δημοτικά παρκινγκ, ένας έμμεσος τρόπος να τα αρπάξουμε από τους πολίτες.
Δεν αναφέρθηκε καθόλου όμως στους κάδους, τους βυθιζόμενους, που έχει σπείρει στον πεζόδρομο και σε άλλα σημεία της πόλης και παραμένουν σφραγισμένοι χρόνια τώρα, Γιατί δεν χρησιμοποιούνται? Πόσο κόστισαν? Πλήρωσαν δηλαδή οι δημότες την αγορά και τοποθέτηση τους για να τους βλέπουν? Δεν θα πρέπει να απολογηθεί στους δημότες της Κατερίνης ο κ Χιονιδης για ποιο λόγο πετάχτηκαν στον κάδο των αχρήστων τόσα χρήματα?
Για τους ανύπαρκτους ποδηλατοδρομους, για την καταδίκη από το ένα δικαστήριο, για το άλλο που ακολουθεί, για το κτίριο Τσαλοπουλου που σαπίζει, για τον πεζοδρομο που εχει γινει δρομος μιας και ο καθενας μπαίνει όποτε θέλει με το αυτοκινητο του, για τη μηδενικη του αντίδραση στο θέμα των διοδίων, για το χαλι του Πέλεκα, τους απλήρωτους προμηθευτές, το άθλιο κυνοκομείο οπου ακόμα και μέσα σε χώρους γραφείων στοιβάζονται αδέσποτα σκυλιά, κουβέντα δεν κάνει. Ισχυρίζεται με στόμφο ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του γινόταν αποκομιδή απορριμμάτων, τα σχολεια ειχαν θέρμανση, οι δήμος εξυπηρετούσε, λέμε τώρα, τους δημοτες, λειτουργούσαν τα καπή και ο βιολογικος. Να του πουμε ευχαριστώ και μπράβο για τα αυτονόητα? Εάν δεν τα έκανε και αυτά ας το έκλεινε το μαγαζί.




Υ.Γ 1 Ποια αντιπολίτευση είναι πιο ανύπαρκτη κ Χιονίδη, η πρώτη του διαρκώς απόντα Αμοιρίδη, ή η δεύτερη του έχω πάρει και κάνα δυο- τρία- τέσσερα- πέντε έργα από τον Δήμο, Μηλιωτη?
Υ.Γ 2 Συμμερίζεται ο κ Χιονιδης τις απόψεις του φιλοχουντικου Λεμονοπουλου? Αν ναι να μας το πει, αν όχι τι τον κραταει? Είναι πολλά τα ψήφαλακια μάλλον! Εκτός αν βγει ο ίδιος ο Λεμονοπουλος και μας πει ότι πιστεύει στη δημοκρατία και ότι η χούντα είναι κατάπτυστη. Λέτε να το δούμε και αυτό?
Μ.Π. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter