Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Μετά το Άγγελος ή Τανκς, φτάσαμε στο ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ!!!

Δίδυμο Άγγελου-Γκαρσία στον ΠΑΟΚ!




Ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο προπονητής που συνέδεσε το όνομά του με κάποιες από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του συλλόγου, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ...


Από το πρωί πληθώρα δημοσιευμάτων κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κυρίαρχο θέμα το ενδεχόμενο της μεγάλης επιστροφής του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ.


Mόνο απαρατήρητη δεν πέρασε εξάλλου η χτεσινή δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

"Θα δημιουργήσω μία ομάδα από ανθρώπους που κατά καιρούς έχουν προσφέρει στον ΠΑΟΚ, ώστε να ξέρουμε ότι σε κάθε περίπτωση είναι δίπλα μας. Είναι πολύ κακό, άνθρωποι που έχουν φέρει όφελος στον ΠΑΟΚ και τώρα να είναι μακριά".

Θυμίζουμε πως ο Αναστασιάδης έχει στα χέρια του ήδη την πρόταση ανανέωσης από τον Πλατανιά (έπρεπε να είχε απαντήσει μέχρι χτες), η οποία όμως περνάει λογικά σε δεύτερη μοίρα μπροστά στο ενδιαφέρον του Δικεφάλου...

Οι διαπραγματεύσεις αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του www.difernews.gr τόσο απο το περιβάλλον του Σαββίδη όσο και από αυτό του Αναστασιάδη, είναι σε εξέλιξη, διαφορά σε οικονομικό θέμα δεν υπάρχει-διέρρευσε ότι ο Αναστασιάδης είπε στον Σαββίδη πως το τελευταίο που τον νοιάζει είναι το θέμα της αποζημίωσης του αν αναλάβει...- και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχει τεθεί και η επιθυμία του Σαββίδη να έχει στενό του συνεργάτη στον πάγκο, πιθανότατα σαν τεχνικό σύμβουλο ή σαν μάνατζερ της ομάδας, τον Πάμπλο Γκαρσία, κάτι που ο Άγγελος φέρεται να βλέπει θετικά!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τρελά γέλια από δω και πέρα με τους μπουγατσομάχους του βορρά!!! Η Παναγιά να βάλει το χέρι της

Free Blog Counter