Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Επίθεση ΕΣΘ σε Μπουτάρη για το διαφημιστικό της H&M στην Αγίας Σοφίας


Σκληρή κριτική κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης ασκεί ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου για το διαφημιστικό «κοντέινερ» της πολυεθνικής επιχείρησης H&M στην πλατεία Αγίας Σοφίας


Σκληρή κριτική κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ασκεί οΕμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης για το διαφημιστικό «κοντέινερ» της πολυεθνικής επιχείρησης H&M στον Πλατεία της Αγίας Σοφίας, εν όψει των εγκαινιών του νέου καταστήματός της στην πόλη, το ερχόμενο Σάββατο.

Σε επιστολή του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωστής Χαντζαρίδης καταλογίζει στον δήμαρχο «μονόφθαλμη αντιμετώπιση, αλαζονεία και απαξίωση των εμπόρων της Θεσσαλονίκης», εκφράζοντας το ερώτημα σχετικά με το εάν ο δήμος έχει δώσει τη σχετική άδεια στην εταιρεία.

Ο κ.Χαντζαρίδης κατηγορεί τον κ.Μπουτάρη ότι «κάνει τα πάντα για τις πολυεθνικές και το παρεμπόριο», την ώρα που οι επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης κλείνουν η μία μετά την άλλη και οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση.



Αναλυτικά η επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης:

Κύριε Δήμαρχε,

Ο εμπορικός κόσμος της Θεσσαλονίκης – και όχι μόνον- αιφνιδιάστηκε, για μια ακόμη φορά δυσάρεστα από ενέργειες του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίες απαξιώνουν, αγνοούν και υποβαθμίζουν το υφιστάμενο εμπόριο και τους δημότες αυτής της πόλης.

Αναφερόμαστε στην εικόνα του «πεζόδρομου» της Αγίας Σοφίας, όπου τοποθετήθηκε, δεν ξέρουμε με ποιο τρόπο και βάσεις ποιας απόφασης, διαφημιστικό «κοντέινερ» της πολυεθνικής επιχείρησης H&M, η οποία θα εγκαινιάσει, το μεγαλύτερό της κατάστημα, εμβαδού 3.800 τ.μ., στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή είναι η αντιμετώπιση, εκ μέρους σας, κ.Δήμαρχε, της Αγοράς:

«Κάνουμε τα πάντα για τις πολυεθνικές και το παρεμπόριο»… και αγνοούμε παντελώς το στεγασμένο εμπόριο και τους δημότες αυτής της πόλης, οι οποίοι κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, καταστρέφονται οι οικογένειές τους και βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση.

Απαξιώνετε και τιμωρείτε την Αγορά αυτής της πόλης επιβάλλοντας πρόστιμα για ¨δημοτικά παράνομες¨...πινακίδες και κομπάζοντας για το έργο σας.

Η μονόφθαλμη αντιμετώπιση και η αλαζονεία περισσή από τον πρώτο Δημότη της πόλης.

Δυστυχώς, «η πόλη μας κοιμάται με εντολή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης», στον «πεζόδρομο» της Αγίας Σοφίας.

Κωστής Χαντζαρίδης
Πρόεδρος
Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter