Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Προεκλογικά έργα Σάββα Χιονίδη....


Με ένα μπαράζ δημοσιευμάτων με αναφορές σε μικρά και μεγάλα έργα ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, προσπαθεί να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για αυτόν και την παράταξή του.Έργα όπως:

Α) Η ανέγερση Θεάτρου στο χώρο πίσω από τα ΚΤΕΛ

Β) Οι αστικές αναπλάσεις στο κέντρο της πόλης

Γ) Ακόμα και τις προεκλογικές Ασφαλτοστρώσεις σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κατερίνης.

Αυτά που δεν αναφέρουν όμως έχουν τη μεγαλύτερη σημασία!

Α) Η έκπτωση του εργολάβου για την κατασκευή του θεάτρου από 50% έπεσε στο 5% με αποτέλεσμα να διπλασιαστεί το κόστος κατασκευής του. Και ενώ πανηγυρίζουν ότι το κόστος κατασκευής θα καλυφθεί από πόρους της Ευρωπαϊκής ένωσης κανείς δεν μιλά για το πως θα καλυφθούν τα λειτουργικά κόστη (δεν μπορούν να καλύψουν τα λειτουργικά κόστη της ΕΚΑΒΗΣ πόσο μάλλον ενός τόσο μεγάλου κτιρίου).

Β) Τις αστικές αναπλάσεις της Κατερίνης τις οποίες διαφήμισαν σαν έργο που θα ανέβαζε την ποιότητα ζωής των κατοίκων του κέντρου, μετά από πολλές παλινωδίες, κατάφεραν να τις μετατρέψουν στο ακριβότερο και μεγαλύτερο δημοτικό PARKING της Ευρώπης (Σε ποια άλλη πόλη μπορείς να παρκάρεις το αυτοκίνητο σου σε κυβόλιθους που χρυσοπλήρωσε ο Δήμος;)

Γ) Όσο για τις ασφαλτοστρώσεις που γίνονται αυτή την περίοδο, εντάσσονται σαφέστατα στα προεκλογικά έργακαι έχουν μετατρέψει την υπερχρεωμένη ΔΕΥΑΚ από εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης, σε αποκλειστικό εργολάβο για να κλείνει λακκούβες χωρίς να προβλέψουν κονδύλια για την πληρωμή της. (μήπως θα τα πληρώσουμε όλοι μας μέσω των λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ;)

Αυτήν την ανικανότητα, την
προχειρότητα και την προεκλογική ρουσφετολογία καλείται να καταψηφίσει ο Δημότης της Κατερίνης στις επόμενες Δημοτικές εκλογές.


Γιώργος Κυριακίδης -Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter