Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!

τοαυτονοητο:Η επίσημη "εφημερίδα" του Ολυμπιακού  ΓΑΥΡΟΣ, με αρχικό διευθυντή τον Καραπαπά στο παρακάτω πόνημά της, στηλιτεύει την μπανάνα που έριξαν από την Παοκτήδικη κερκίδα στον έγχρωμο παίχτη Σαλινο, θέμα που με προθυμία ανεβάζουν όλα τα Αθηναικά ΜΜΕ......Αυτό δείχνει την απόλυτη σύνδεση των επιθυμιών και σχεδιασμών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τα "ανεξάρτητα" ΜΜΕ τα οποία είναι πειθήνια όργανα της. Ούτε κουβέντα για τα δεκάδες κρούσματα ρατσιστικής βίας λεκτικής και μη στο Καραισκάκη. Αν τελικά οι Καραπαπάδες "καρφώσουν"  τον ΠΑΟΚ στην ΟΥΕΦΑ για την μπανάνα, θα δειχτεί πόσο μπούφοι και μπουνταλάδες είναι οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ, που δεν έκαναν το ίδιο στο περσινό ρατσιστικό ξέσπασμα των "πολιτισμένων" γάβρων κατά του Καμαρά.......




Δεν φτάνει που ξεκίνησε το παιχνίδι 1 ώρα και 16 λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα φρόντισαν με την έναρξη του ματς να αποδείξουν πόσο κομπλεξικοί είναι.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά του ματς έκαναν ρατσιστική επίθεση στον Λεάντρο Σαλίνο. Από την κερκίδα
των κάφρων πέταξαν μία μπανάνα προς τον Βραζιλιάνο μπακ των «ερυθρόλευκων». Και φυσικά είναι λογικό να έχει και νεύρα ο Μπονγκ στο ματς, όταν βλέπει αυτές τις ρατσιστικές επιθέσεις!

Με ακόμα έναν τρόπο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσαν το κόμπλεξ τους. Αποδείχτηκε φυσικά ότι στον ΠΑΟΚ δεν είναι ικανοί ούτε να διοργανώσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά ούτε και να ανταποδώσουν την άψογη φιλοξενία του πρώτου ματς στον Πειραιά. Ρατσιστές και κομπλεξικοί και ένα γήπεδο βόθρος...

Αυτά θα πρέπει να τα δει και η UEFA που είναι σκληρή σε τέτοια περιστατικά και κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιος να τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ, αφού στην Ελλάδα δεν κάνουν τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter