Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ.....

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Την παραπάνω καταδίκη του Γεωργιάδη, τα ΠΡΕΣΒΕΙτερΑ ΜΜΕ, ΝΕΑ και IEFIMERIDA, την παρουσιάζουν ως δικαίωση!!!!!!! Περίπου όπως και τα Λιτουχουρνά ΜΜΕ παρουσίασαν την καταδίκη Τσιφοδήμου που γκρέμισε την αίθουσα της Εκκλησίας....... 

Κότερο «Hλιάτορας» Πάνου Καμμένου:Ο Αδωνις Γεωργιάδης δικαιώθηκε για την off shore του πατέρα!!!!!!!!

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ 15.000 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 300.000!!!!!!!!!!


Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αθώωσε τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη μετά από την αγωγή που του είχε κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για το υπερπολυτελές γιοτ «Iliatoras», καθώς η off shore εταιρεία ανήκει πράγματι στον πατέρα του και τον καταδίκασε σε πρόστιμο 15.000 ευρώ για ύβρεις εναντίον του κ. Καμμένου.

Συγκεκριμένα οι δικαστές στην απόφαση τους αναφέρουν πως το σκάφος ανήκε σε off shore εταιρεία, όπως είχε πει ο Αδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα στην απόφαση γράφεται πως
«ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με επίσημες δηλώσεις του ανέφερε ότι ανήκει από το έτος 1993 στον πατέρα του. Ως εκ τούτου δεν είναι παράλογο να συμπεράνει κανείς ότι και οι μετοχές της Cass Corporation της ιδιοκτήτριας του «Iliatoras» σύμφωνα με τα έγγραφα από το μητρώο σκαφών της Μεγάλης Βρετανίας ήταν στην κατοχή του».

Και οι παραδοχές στο όσα είχε πει ο κ.Γεωργιάδης και για τα οποία κατέθεσε αγωγή ο κ.Καμμένος δεν σταματούν εκεί, αφού στην απόφαση γίνεται λόγος και για αχυρανθρώπους που εμφάνιζε η Cass για να κρύβει τους κατόχους.

«Το 2000 η έδρα της Cass μεταφέρεται από το Douglas στο γειτονικό Arbory και πάλι στη Νήσο Μαν. Η μετακίνηση αυτή οφείλεται προφανώς στην αλλαγή των διευθυντών που αδιαμφισβήτητα ήταν από τους πλέον δραστήριους αχυρανθρώπους παγκοσμίως.... Εκείνη την περίοδο αναφέρεται πλέον μόνο η ύπαρξη των 2.000 ανωνύμων μετοχών. Στις οικονομικές καταστάσεις του ιδίου έτους δεν αναγράφεται ότι η Cass έχει ως αντικείμενο την «κατοχή σκάφους αναψυχής», παρά μόνο ότι είναι εν υπνώσει. Ωστόσο το σκάφος παρέμβενε στην κατοχή της, όπως θα αποκαλυπτόταν δύο χρόνια αργότερα με την υποβολή των οικονομικών καταστάσεων για την περίοδο 2001-2002...».

Στη συνέχεια της απόφασης αναφέρεται πως ο Πάνος Καμμένος είναι ο καπετάνιος /σκίπερ του σκάφους.

«Τότε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Cass αναγγέλλει ως οφείλει ''προς όποιον ενδιαφέρεται'' ότι ο Ηλίας Καμμένος είναι ''director'' (διευθυντής) του σκάφους με αρμοδιότητα επί των προμηθειών, επισκευών, σχέσεων με τις Αρχές, αλλά και χρήστης του σκάφους , ο δε Παναγιώτης Καμμένος είναι ''captain/skipper'' (καπετάνιος/σκίπερ) του σκάφους». Επιπλέον στην απόφαση αναφέρεται και η έκθεση του εκτιμητή Δημήτρη Ρούσου, ο οποίος επισκέφθηκε το σκάφος προκειμένου να προχωρήσει στην εκτίμηση της πραγματικής του αξίας και όπως ανέφερε ο ίδιος ''στο σκάφος με ο υποδέχθηκε ο κύριος Παναγιώτης Καμμένος, owner (σ.σ. ιδιοκτήτης)''».

Νέος πόλεμος στο twitter

«Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς "ψεύτης", "κλέφτης", "Τσοχατζόπουλος". Εντάξει δεν είναι...», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο twitter

«Αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά και με Δικαστική απόφαση, ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι κοινός συκοφάντης και υβριστής, αλλά και με τη σημερινή ανάρτησή του στο twitter ότι είναι επίσης ψεύτης, αφού δεν διστάζει να παραποιεί δικαστική απόφαση», απάντησε μέσω twitter ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ανάρτησε και το έγγραφο του δικαστηρίου.


Source URL (retrieved on 2014-04-13 16:12): http://www.iefimerida.gr

Δικαίωση Αδωνη Γεωργιάδη για τον «Ηλιάτορα»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δικαιωμένος για τις δηλώσεις του σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σκάφους «Iliatoras of London» βγήκε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης από την αντιδικία του με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο.
Το σκεπτικό μάλιστα της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας δικαιώνει και δημοσιεύματα των «ΝΕΩΝ», για το περιεχόμενό των οποίων όμως εκκρεμεί άλλη δίκη ύστερα από αγωγή του Π. Καμμένου.
Σύμφωνα με όσα δέχονται οι δικαστές στην αγωγή Καμμένου κατά Γεωργιάδη:
n Το επίδικο σκάφος ήταν μέχρι το 2009 στην ιδιοκτησία εξωχώριας εταιρείας με την επωνυμία Cass Corporation Limited, με έδρα στη νήσο Μαν, που χαρακτηρίζεται ως «φορολογικός παράδεισος».
n Αποδείχθηκε ότι το σκάφος ανήκε στην εξωχώρια εταιρεία, με εκπρόσωπό της τον πατέρα του ενάγοντος, προέδρου των ΑΝΕΛ, Ηλία Καμμένο.
n Ο Πάνος Καμμένος αποδείχθηκε ότι ήταν πλοίαρχος - κυβερνήτης του σκάφους και όχι κύριος αυτού σύμφωνα με δελτίο κίνησης πλοίου αναψυχής. Το δε σκάφος δηλώθηκε από τον πατέρα του, πρώτη φορά το 2010 (για την οικονομική χρήση του 2009), ο οποίος κατέβαλε και την έκτακτη εισφορά, που είχε θεσπιστεί εκείνη τη χρονική περίοδο.
Το δικαστήριο ωστόσο, αποτίμησε διαφορετικά χαρακτηρισμούς που απέδωσε ο υπουργός Υγείας στον αντίδικό του, υποχρεώνοντάς τον να του καταβάλει ως αποζημίωση το ποσό των 15.000 ευρώ, ενώ η πρόεδρος είχε τη γνώμη ότι η αποζημίωση πρέπει να είναι 100.000 ευρώ.

τοαυτονοητο: Οι εξι μήνες καταδίκη του πρωην Δημάρχου Λιτοχώρου Τσιφοδήμου, είναι "ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ", σύμφωνα με τους "ανεξάρτητους" Λιτοχωρινούς "σχολιαστές"*........Τι δεν καταλαβαίνετε ακριβώς;


τοαυτονοητο: Και το πρόβλημα είναι ότι δεν γλύφουν επί χρήμασι (όπως η Τουλίτσα, αυτό το σεβόμαστε) αλλά τζάμπα......
*Το κείμενο αναφέρεται στον συγγραφέα του παρακάτω σχολίου και όχι στον ιστότοπο που το φιλοξενεί.
Ιδού το απίστευτο σχόλιό τους:O αx-άριστος | Αίσιο τέλος!!!!!!!! στις δικαστικές διαμάχες του Τσιφοδήμου, αναβολή για τον Χιονίδη Σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης
Δύο δίκες για τον τελευταίο δήμαρχο Λιτοχώρου σήμερα στη Θεσσαλονίκη.


ΑΘΩΟΣ στην πρώτη δίκη όπου κατηγορούνταν για διάνοιξη δασικών δρόμων ύστερα από αναφορά κατά αγνώστων από το νομικό σύμβουλο του μοναστηριού.

Ως μηδέποτε επιβληθείσα η ποινή 6μηνης φυλάκισης – για το γνωστό θέμα της κατεδάφισης κτιρίου της εκκλησίας Αγ. Νικολάου – μιας και άσκησε έφεση. (τοαυτονοητο: Εννοείται πως η ποινή υπάρχει απλά αναστέλεται μέχρι να δικαστέι η έφεση......Και για όσους δεν γνωρίζουν ο Τσιφοδήμος από τα χιλιάδες αυθαίρετα κτίρια της περιοχής του Λιτοχώρου, επέλεξε να κατεδαφίσει όχι με τις νόμιμες διαδικασίες μάλιστα, το γιαπί της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της κεντρικής Εκκλησίας του Λιτοχώρου, το οποίο μάλιστα, από ότι λέγεται, δεν ήταν παράνομο!!!!!!!!Ποιόν ενοχλούσε άραγε για να υπάρξει τόση βιασύνη; Στο Λιτόχωρο σχολιάζουν πως το κτίριο αυτό, όλως συμπτωματικώς, γειτνίαζε με το ξενοδοχείο της οικογένειας συζύγου πρώην βουλευτή της περιοχής ο οποίος στήριξε πολιτικά (και φιλικά) τον Τσιφοδήμο.....Επίσης, από ότι λένε, όλως συμπτωματικώς, τις ημέρες της κατεδάφισης ο λεβέντης Τσιφοδήμος έλειπε από την Πιερία και έτσι μάταια η Ελλ. Αστυνομία τον έψαχνε για να περάσει αυτόφωρο...... Δεν ξέρουμε αν όλα τα ανωτέρω ισχύουν, ούτε αν είναι τυχαία γεγονότα, αλλά σύμφωνα με κάποιους......δεν υπάρχουν συμπτώσεις σε αυτήν την ζωή.......Πάντως παράνομο ξεπαράνομο το κτίριο αυτο χτίστηκε με λεφτά από το παγκάρι και τον δίσκο της Εκκλησίας και την κατεδάφισή του δεν την συγχώρεσαν οι Λιτοχωρινοί στον Τσιφοδήμο, που έχασε μεγάλο μέρος της εκλογικής του δύναμης........Κάποιοι θα μιλούσαν για ακριβες φιλίες....... To χοντρό με το θέμα είναι πως αποδεικνύει πως όταν οι Δήμαρχοι θέλουν μπορούν να γκρεμίσουν αυθαίρετα κτίσματα (ακόμα και μη αυθαίρετα όπως αυτό), αλλά δεν το κάνουν και έτσι έχουν αφήσει χιλιάδες αυθαίρετα να κάνουν την πλαγιά του Ολύμπου μέχρι την θάλλασα......φαβέλα).....
Για τις άλλες τρεις κατηγορίες της υπόθεσης ΑΘΩΟΣ Μία δίκη για τον δήμαρχο Κατερίνης που ανεβλήθη για τις 5 Δεκεμβρίου.
Αυτά.
Έχετε Πίστη
http://toaftonoito.blogspot.com/2013/09/blog-post_25.html

ΑΠΟ ΕΔΩ
Ποινή φυλάκισης έξι μηνών στον πρώην δήμαρχο Λιτοχώρου
Ποινή φυλάκισης έξι μηνών επιβλήθηκε σήμερα στο εφετείο Θεσσαλονίκης στον πρώην δήμαρχο του πρώην δήμου Λιτοχώρουκαι νυν δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής δημοτικής παράταξης Δήμου Δίου - Ολύμπου, Αθανάσιο Τσιφοδήμο, ο οποίος είχε μηνυθεί για την...
κατεδάφιση κτιρίου δίπλα στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου που είχε λάβει χώρα επί δημαρχίας του από συνεργείο του δήμου. Ο κ. Τσιφοδήμος άσκησε έφεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter