Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ο Ομπάμα καλεσμένος του Γαλυφιανάκη! (video)


O πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα… τόλμησε να πάει καλεσμένος στο talk show παρωδία του Zach Galifianakis και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά διασκεδαστικό…

Ο ηθοποιός – παρουσιάστης δεν έδειξε να επηρεάζεται από το γεγονός ότι είχε απέναντί του τον πρόεδρο των ΗΠΑ και ήταν εξίσου σαρκαστικός, όσο και στις υπόλοιπες εκπομπές του.

Μάλιστα, στην αρχή της συνέντευξης
ζητάει από τον Ομπάμα να κάνει ησυχία για να τον προλογίσει, ενώ η πρώτη ερώτηση ήταν άκρως ειρωνική: «Το 2013, έδωσες απονομή χάριτος σε μια γαλοπούλα. Τι σκοπεύεις να κάνει το 2014;», ήταν η πρώτη ερώτηση.

«Το ίδιο. Σε λυπεί που σώζουμε μια γαλοπούλα στη γιορτή των Ευχαριστιών;», απάντησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Galifianakis συνεχίζει δυναμικά και αναφέρει στον Ομπάμα τον… πρέσβη Dennis Rodman που είναι σε αποστολή στη Βόρειο Κορέα και ρωτά εάν όντως σκοπεύει να στείλει τον Hulk Hogan στη Συρία!

Ο Ομπάμα απλώς απάντησε πως ο Rodman δεν είναι πρέσβης των ΗΠΑ.

Στην επόμενη ερώτηση ο Ομπάμα είχε σαφώς καλύτερα αντανακλαστικά:

«Πώς είναι να μην μπορείς να είσαι υποψήφιος για τρίτη φορά;», ρωτά ο παρουσιαστής. «Είναι καλή ιδέα. Αν ήμουν υποψήφιος για τρίτη φορά, θα ήταν σαν το «Hangover 3», που δεν είχε και τόσο μεγάλη επιτυχία», απάντησε ο Ομπάμα.

«Αν ήμουν στη θέση σας, θα έκανα το διαζύγιο μεταξύ ομοφυλοφίλων παράνομο. Και τότε θα δούμε πόσο πολύ θα το ήθελαν», τοποθετείται ο Galifianakis με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να απαντά, «να γιατί δεν είσαι εσύ ο Πρόεδρος. Και αυτό είναι καλό».

Ο Galifianakis αποκάλεσε μέχρι και «φλώρο» τον Ομπάμα, ο οποίος απάντησε πως δεν υπήρχε περίπτωση η σύζυγός του Μισέλ να μοιράζεται τη ζωή της με ένα «φλώρο».

Ο Ομπάμα προσπάθησε στη συνέχεια να… διαφημίσει το Obamacare, ενώ στο φινάλε αποκαλύπτεται πως το γύρισμα έγινε στη διπλωματική πτέρυγα του Λευκού Οίκου.

«Τόσα χρόνια εδώ γυρίζεται το show σου; Ποιος σου έδωσε την άδεια να το κάνεις αυτό;», ρώτησε δήθεν αναστατωμένος ο Ομπάμα, με τον Galifianakis να απαντά μονολεκτικά: «Ο Βush»!

Απολαύστε την αν μη τι άλλο… διαφορετική συνέντευξη:
- See more at: http://arouraios.gr/2014/03/o-ompama-kalesmenos-tou-galufianakh-video/#sthash.Qd7PIB19.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter