Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

Τουρκία: Ελεύθεροι οι φερόμενοι ως δολοφόνοι (και βασανιστές) χριστιανών ιεραπόστολων!!!!!!

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Τουλάχιστον παράσημο δεν τους έδωσαν......
Πέντε Τούρκοι οι οποίοι κατηγορούνται ότιβασάνισαν και δολοφόνησαν τρεις χριστιανούς ιεραπόστολους το 2007 αφέθηκαν ελεύθεροι την Παρασκευή βράδυ, επωφελούμενοι από ένα νομοσχέδιο το οποίο έχει ψηφίσει η τουρκική Εθνοσυνέλευση, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Doğan.

Οι πέντε άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι από μιαφυλακή υψίστης ασφαλείας στην πόληΜαλάτια της ανατολικής Τουρκίας, όπου είχαν διαπραχθεί οι μακάβριες δολοφονίες πριν από περίπου επτά χρόνια, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Την 18η Απριλίου 2007 ο Τίλμαν Γκέσκε, Γερμανός υπήκοος, ο Νετζάτι Αϊντίν και ο Ουγούρ Γιουκσέλ,Τούρκοι χριστιανοί, είχαν δολοφονηθεί μέσα στον προτεσταντικό εκδοτικό οίκο Ζιρβέ, στη Μαλάτια. Πέντε νεαροί, διαβόητοι υπερεθνικιστές, φέρονται ότι τους είχαν δέσει και τους είχαν βασανίσει πριν τους κόψουν τους λαιμούς.

Η δίκη τους, η οποία συνεχίζεται μετά την σύλληψή τους, λίγο καιρό μετά τις δολοφονίες, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και οι ύποπτοι απελευθερώθηκαν με περιοριστικούς όρους χάρη σε ένα νέο νόμο ο οποίος μείωσε σε πέντε χρόνια το ανώτατο διάστημα που μπορεί να προφυλακίζεται οποιοσδήποτε ύποπτος για τέλεση κακουργήματος πριν από την αμετάκλητη απόφαση της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter