Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Η «Δήλωση Μετάνοιας» του Δ. Βερύκιου

τοαυτονοητο: Ο Βερύκιος που ως μισθοφόρος-επικοινωνιακός μπράβος του Κοντομηνά και λοιπών διαπλεκόμενων, έχει καυθβρίσει, προσβάλλει και συκοφαντήσει δεκάδες ανθρώπους, θεσμούς και ευαισθησίες, ζήτησε γλοιωδώς συγγνώμη επειδή έθιξε τον Κορτώ και στο πρόσωπό του τους ομοφυλόφιλους.......Με τους γκει και το Ισραήλ να τα έχουμε καλά (όχι γιατί τους σεβόμαστε αλλά επειδή είναι επικοινωνιακά δυνατοί) και οι υπόλοιπoι να πάνε να ..........Μπορώ να τους βρίζω όσο θέλω......Παλικάρι ο τύπος....
Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook , απαντά ο γνωστός δημοσιογράφος Δ.Βερύκιος για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στην ραδιοφωνική του εκπομπή κατά του συγγραφέα Αύγουστου Κορτώ. «Δεν είμαι ομοφοβικός» γράφει και εξηγεί πως… «άνθρωποι είμαστε σφάλματα κάνουμε».

Διαβάστε τι έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2013

«ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ»
Του Δήμου Βερύκιου

Δηλώνω υπευθύνως και βάσει των συνεπειών του Νόμου ότι ΔΕΝ είμαι ομοφοβικός και ούτε συμμερίζομαι τις απόψεις και τις στάσεις των ομοφοβικών.
Δηλώνω υπευθύνως ότι δεν διάκειμαι εναντίον των ομοφυλόφιλων και
των οργανώσεων τους. Απεναντίας, μια ζωή στήριζα και εξακολουθώ – μέχρι παρεξηγήσεως – να στηρίζω τα δικαιώματα τους.
Δηλώνω υπευθύνως ότι το ραδιοφωνικό σχόλιο μου για τον Αύγουστο Κορτώ, που τον γνωρίζω μόνο από το συγγραφικό του έργο, δεν είχε καμία πρόθεση να τον μειώσει ως άτομο ή ως gay. Έγινε μόνο και μόνο με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του στην πολιτική και μόνο ως μέρος της Πολιτικής Πρόζας που κάνουμε κάθε πρωί τα 15 τελευταία χρόνια στο ραδιόφωνο μπορεί να εκληφθεί . Μία πρόζα, που μέχρι σήμερα κανείς δεν είχε παρεξηγήσει…
Ειλικρινά λυπάμαι για τούτη την παρεξήγηση. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον κάθε επώνυμο ή ανώνυμο, φανερό ή κρυφό ομοφυλόφιλο. Δεν είχα την πρόθεση να χλευάσω ή να ταπεινώσω κανέναν, ούτε φυσικά τον Αύγουστο Κορτώ.
Πριν με βάλετε στο «δίχτυ με τη γάτα» και με ρίξετε στο… ποτάμι σας ζητώ να με συγχωρήσετε για τη φραστική ραδιοφωνική ακρότητα. Άλλωστε «Άνθρωποι είμαστε σφάλματα κάνουμε». Το θέμα είναι να έχουμε τη δύναμη να τα αναγνωρίζουμε και να τα διορθώνουμε .

Με Ειλικρινή Μεταμέλεια,
Δήμος Βερύκιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter