Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

ΓΑΛΛΙΑ: Αριστερός υποψήφιος δήμαρχος θέλει να εξαφανίσει Εκκλησία. ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

"....είχε αντιταχθεί .....στην οικοδόμηση μιας εκκλησίας στην ίδια περιοχή - αλλά όχι στην οικοδόμηση ενός τζαμιού... «για τις ανάγκες του πληθυσμού»!
TOAYTONOHTO:Πόσο πιστεύετε θα αργήσει ένας "αριστερός" της Πιερίας να πει "σαν πολλές Εκκλησίες δεν έχουμε;" (ήδη το λένε δειλά και προεκλογικά.. ΕΔΩ...) και να ζητήσει την λειτουργία του "τεκέ" στο παλιό νοσοκοεμίο Κατερίνης; Για ποιούς ; Μα κάποιοι αλλοδαποί συμπολίτες μας θα θυμηθούν αιφνιδίως τις μουσουλμανικές ευαισθησίες τους, όπως έγινε εντελώς ξαφνικά στη  Θεσσαλονίκη..... 
Σοβαρά, νομίζετε ότι οι αριστεροί υπερασπίζονται την οικοδόμηση τζαμιών επειδή είναι οπαδοί της «ανεκτικότητας», νοιάζονται για τα «δικαιώματα», τις «θρησκευτικές ελευθερίες» και τα λοιπά;


Διαβάστε τα παρακάτω κατορθώματα ενός «κλασσικού» αριστερού της Δύσης.


Ο κομμουνιστής Vincent Maurin, υποψήφιος για δήμαρχος του Μπορντό με το "Αριστερό Μέτωπο", τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε αντιταχθεί στο άνοιγμα ενός καθολικού σχολείου σε μια οικολογική περιοχή
του Μπορντό καθώς και στην οικοδόμηση μιας εκκλησίας στην ίδια περιοχή - αλλά όχι στην οικοδόμηση ενός τζαμιού... «για τις ανάγκες του πληθυσμού»!Σε ένα προεκλογικό του φυλλάδιο, όπως αποκάλυψε το blogInfo Bordeaux, έκανε μια λίστα με ό, τι θα άλλαζε στο Μπορντό, αν γινόταν δήμαρχος, μεταξύ των οποίων είναι η εξαφάνιση της ενορίας του Αγίου Eloi (Ελίγιου)* την οποία περιέγραψε ως "προπύργιο θρησκευτικού φονταμενταλισμού ". Η λέξη "φονταμενταλισμός" αναγράφεται με κόκκινο χρώμα στο προπαγανδιστικό φυλλάδιό του."Φονταμενταλιστές"

Η λέξη "φονταμενταλισμός" αποδίδεται πολύ εύκολα από τέτοιου είδους αριστερούς και «προοδευτικούς» στον χριστιανισμό. Προφανώς για τέτοια μυαλά, "φονταμενταλισμός" και Ισλάμ δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. Και όποιος πει το αντίθετο είναι «ισλαμόφοβος»!* H εκκλησία του Αγίου Ελίγιου, που χτίστηκε το 1921, έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις με γκράφιτι, όπου υπάρχουν συνθήματα που αποκαλούν τους πιστούς και τους ιερείς "ναζί", ενώ σε διαδήλωση υπέρ των αμβλώσεων το "προοδευτικό" πλήθος φώναζε "ανατινάξτε τον Άγιο Ελίγιο!". Η αστυνομία και οι αρχές δεν κάνουν τίποτα. Δεν πρόκειται για τζαμί ή συναγωγή βλέπετε.


Πηγή: Παρατηρητήριο για την Μισαλλοδοξία και τις Διακρίσεις κατά των Χριστιανών


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο φονταμενταλισμός είναι καταδικαστέος γενικά. Αλλά όπως παρουσιάζετε τα γεγονότα, είναι σαν να ξύπνησε ένα πρωί ένας κακός κομουνιστής και να είπε "δεν επιτίθεμαι σε μια εκκλησία σήμερα"; Το θέμα είναι τι γίνεται στη συγκεκριμένη ενορία και στο σχολείο που λειτουργούσε υπό τη διεύθυνση της συγκεκριμένης εκκλησίας. Στον σύνδεσμο που ακολουθεί υπάρχουν αναφορές στο φονταμενταλισμό όλων των αποχρώσεων στη Γαλλία. Είναι μάλλον εύκολο να ψάξει κανείς περισσότερο και να δει ότι δεν είναι τα πράγματα όπως ακριβώς παρουσιάζονται στην ανάρτησή σας. Καλό είναι να προσέχουμε όταν προσπαθούν να πατήσουν ευαίσθητα κουμπιά μας όπως το θρησκευτικό συναίσθημα ή η αγάπη για την πατρίδα γιατί μπορεί να την πατήσουμε.
http://www.iirf.eu/index.php?id=371&no_cache=1&tx_ttnews%5BbackPid%5D=9&tx_ttnews%5Btt_news%5D=1156

toaftonoito team είπε...

Θα μας επιτρέψετε να μην συμφωνήσουμε με κανένα από τα συμπεράσματά σας, Ούτε καταδικαστέος είναι γενικά ο "φονταμενταλισμός" εκτός αν αυτό είναι υποχρεωτικό......(αλήθεια ξέρετε τι σημαίνει πραγματικά ο όρος φονταμενταλισμός;), Ο σύνδεσμος που παρέχετε δεν απαντά στην ανάρτηση και τον υποψήφιο δήμαρχο του Μπορντό και όσους θέλουν να "ανατινάξουν" έναν ναό του 1497!!!!!!! επειδή θεωρούν πως οι συγκεκριμένοι ιερείς ανήκουν σε ομάδα με ακροδεξιές ή (φυσικά) νεοναζιστικές αναφορές (είναι της μοδός τελευταία). Εκτός αν κάθε υποψία κατά κάθε ¨Χριστιανικής¨υποαίρεσης ή ομολογίας συμπαρασύρει μαζί της και κάθε Εκκλησια, το οποίο μάλλον είναι μισαλλδοξία και φανατισμός ανάλογος μουλά ή ιεροεξεταστή......Το βασικό σχόλιο της δικής μας αναδημοσίευσης αλλά και της αρχικής νομίζουμε είναι η επιλεκτική ευαισθησία κάποιων "αριστερών" διεθνώς οι οποίοι πολεμούν τον "φονταμενταλισμό" και τον "φανατισμό" ΜΟΝΟ κατά του Χριστιανισμού, αλλά όχι κατά της θρησκείας με τις πιο ακραίες εκφάνσεις βίας και μισαλλοδοξίας, του Ισλαμ που γιγαντώνεται πανευρωπαικώς......Τους ενοχλεί ο Σταυρός στα σχολεία αλλά όχι η σαρία στις γειτονιές, οι ανγκαστικοί γάμοι και τόσα άλλα..... Και δεν βλέπουν ή δεν θέλουν να δουν, όπως κάνουν κάποιοι άλλο αριστεροί χωρίς εισαγωγικά, πως το κεφάλαια, η πλουτοκρατία, οι απέναντι, πλέον στοχεύουν την Εθνική ταυτότητα των δυτικών λαών δια του Χρισιανισμού αρχικά και δη του παραδοσιακού του "φονταμενατλιστικού" τμήματος αυτού , που φέρνει αντιστάσεις στην ομογενοποίηση που επιβαλλουν, ιδίως δια οργανισμών "χωρίς σύνορα" 'οπως αυτά στο λινκ που μας προωθήσατε.....Στο σχολιό μας κάνουμε αναφορά και στην Θεσσαλονίκη όπου προσφατα έγινε λογοκρισία σς εκδήλωση της Μπιενάλε στο Αλατζά Ιμαρέτ από την Τούρκικη προεσβεία εξ ονόματος λέει της, πρωτοεμφανισθείσας, μουσλαμανικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης!!!!!! Ακούσατε καμιά διαμαρτυρία 'αριστερού" και περιχώρων; Δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε αλλά το να μιλάμε για το ίδια πράγμα είναι.
υγ. Θεωρούμε εμφανή την διάκριση που κάν0υμε σε αριστερούς εντός και εκτός εισαγωγικών......

Free Blog Counter