Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΠΙΕΡΙΑ.......

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:Από την απάντηση του αντιδημάρχου σε αυτήν την επιστολή του υποψηφίου Δημάρχου Κ. Δημόπουλου μαθαίνουμε τα εξής:
  • Τους διορισμούς και γενικά τις ενέργειες του Δήμου δεν τις κάνει ο Δήμαρχος αλλά οι επιμέρους αντιδήμαρχοι .......(Ο νόμος δεν λέει αυτό...αλλά ποιός τον δίνει σημασία αυτόν......)
  • Οι ανάγκες έξτρα προσωπικού καθαριότητας στον Δήμο Δίου Ολύμπου, (όπως και στον Κατερίνης) κορυφώνονται την άνοιξη και όχι τους θερινούς υπερτουριστικούς μηνες όταν τα σκουπίδια φτάνουν μέχρι τις Σποράδες κάποια Σαββατοκύριακα.......Προφανώς χρειάζονται για να καθαρίσουν τα τσόφλια από τα Πασχαλινά αυγά. 
  • Αν κάποιος συνδυάσει τους εποχικούς διορισμούς με την προεκλογική περιοδο και διακρίνει ρουσφέτι είναι κακοπροαίρετος.
  •  Αν κάποιος δεν μένει μόνιμα στην περιοχή δεν έχει δικαίωμα λόγου, ούτε κρίσης και ας είναι αντιπολίτευση.
  • Ένας Δήμος μπορεί να αφήσει για 1 τετραετία τουλάχιστον να ρημάξει ενα αθλητικό κέντρο, να το σουλουπώσει κάπως προεκλογικά και να καυχάται το πόσο χάλια το είχε αφήσει......
  • Οι αιρετοί της Πιερίας δεν ξέρουν σίγουρα 2 λέξεις από το πλούσιο ελληνικό λεξιλόγιο. Αυτοκριτική και συγγνώμη λάθος.....(3 τελικά).
ΥΓ. Δεν έχουμε καμία σχέση και συμπάθεια με τον Δημόπουλο. Αλλά πρέπει κάποτε ο πολιτικός λόγος σε αυτήν την χώρα να αποκτήσει περιεχόμενο. Ας αρχίσει η Πιερία.

Απάντηση του αντιδημάρχου Δίου-Ολύμπου Β.Βροχαρίδη στον Κώστα ΔημόπουλοΜε έκπληξη διάβασα σημερινό δημοσίευμα του γραφείου τύπου του κυρίου Δημόπουλου (υποψηφίου Δημάρχου Δίου-Ολύμπου) που αναφερόταν σε δύο θέματα. Στην πρόσληψη από τον Δήμο (αναφέρεται κακώς στον Δήμαρχο και στον αναπληρωτή του ενώ είναι εισήγηση της αντιδημαρχίας καθαριότητας) εποχικών εργατών καθαριότητας και στην τοποθέτηση δενδρυλλίων γύρω από την περίφραξη του γηπέδου Πλαταμώνα και στο ότι η αγορά αυτών έγινε από υποψήφιο του συνδυασμού μας.
Για το πρώτο λέει με λίγα λόγια ότι
κακώς (αλλά και παράτυπα) προσλάβαμε εργάτες αφού ακόμα είναι νωρίς και καλύτερα θα ήταν να το αφήναμε για το καλοκαίρι αλλά και γιατί δεν υπάρχει η έγκριση από την Περιφέρεια της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου. Για το αν είναι νωρίς, το αφήνω στην κρίση του καθενός από εμάς που ζούμε στον τόπο μας, και τους δώδεκα μήνες του χρόνου, και ξέρουμε πότε οι ανάγκες απαιτούν αυξημένο αριθμό εργατών. Ίσως όντως για κάποιον που (αν και ασχολείται με τα κοινά θέλοντας να γίνει Δήμαρχος) ζει αλλού τους δέκα μήνες και εδώ έρχεται για τις καλοκαιρινές διακοπές του, το καλοκαίρι να αργεί. Όσο για το «παράτυπα» ας έρθει κάποια στιγμή (αν τον βγάλει ο δρόμος) στο Δημαρχείο να πάρει την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που εγκρίνει τις συγκεκριμένες προσλήψεις ώστε να πάψει να ανησυχεί τόσο πολύ.

Για το θέμα της φύτευσης δένδρων στο δημοτικό γήπεδο του Πλαταμώνα αν κάτι θα έπρεπε να τον ενοχλούσε όλο αυτό το διάστημα της θητείας του στην αντιπολίτευση, είναι το μαύρο χάλι στο οποίο είχε περιέλθει, παρατημένο στην τύχη του για περίπου δεκαπέντε χρόνια και όχι ποιος βάζει τα φυτά και αν υπάρχουν λεφτά γι’ αυτό. Τα αποδυτήρια και η κερκίδα ανακατασκευάστηκαν (για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον ΔΕΣΦΑ), ο περιβάλλων χώρος αναμορφώθηκε, ο αγωνιστικός χώρος (με καινούρια συστήματα ποτίσματος και επανασπορά γκαζόν) είναι πλέον καταπράσινος και το διπλανό γήπεδο μπάσκετ περί το τέλος της ερχόμενης βδομάδας παραδίδεται στα παιδιά μας με καινούριο τάπητα και μπασκέτες.

Δεν θέλω να σκεφτώ ότι ο κ. Δημόπουλος είναι αντίθετος στην πρόοδο ενός χωριού μόνο και μόνο για προεκλογικούς λόγους, οπότε καταλήγω στην σκέψη ότι κάποιοι τον συμβούλευσαν λάθος. Όσο για τα φυτά γύρω από την περίφραξη, αυτά όντως αγοράστηκαν από υποψήφιο του συνδυασμού μας. Αυτό όμως που δεν ξέρει αλλά και δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει ο κύριος Δημόπουλος, είναι ότι η αγορά αυτή έγινε από την ποδοσφαιρική ομάδα του Πλαταμώνα και συγκεκριμένα με χορηγία του προέδρου της Θάνου Δρούγκα τον οποίον και ευχαριστώ δημόσια για την προσφορά του.Αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου

Βασίλης ΒροχαρίδηςΥ.Γ.: Επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, ας δει ο κύριος Δημόπουλος το πριν και το τώρα του γηπέδου και ας μάθει ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. Ο Πλαταμώνας, έστω και με καθυστέρηση, θα αποκτήσει το αθλητικό κέντρο που δικαιούται με τα έργα στον επάνω από το γήπεδο χώρο που έχουν ήδη προγραμματιστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter