Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Πρωτοφανής έκρηξη Κασιδιάρη: «Μπουτάρη, το ήθος σου και το ειρωνικό χαμόγελό σου να τα βάλεις εκεί που ξέρεις!»

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Ο Μπουτάρης προσπαθεί να μοιάσει στον sirTAKI τον Λεμονόπουλος, αλλά δεν φτουράει.....


Ο Πρόεδρος της Βουλής, απέβαλε τον βουλευτή για την απαράδεκτη φράση του σε βάρος του κ. Μπουτάρη και όρισε να κρατηθεί το ¼ της βουλευτικής του αποζημίωσης (1.426 ευρώ), ως πρόστιμο ------ Και τώρα που έχω την προσοχή σας...

Γράφει ο Θάνος Τάκης

Φυσικά και ποτέ δεν υπήρξε αυτή η αναφορά, από τον κ. Κασιδιάρη. Αλλά είναι βέβαιο ότι αυτό θα γινόταν στην Βουλή, αν συνέβαινε παρόμοιο περιστατικό. Δεν είναι πολύς ο καιρός που το έζησε η κ. Ζαρούλια, η οποία αποκάλεσε τον Υπουργό Αθανασίου «αληταρά». Εκείνη, το πλήρωσε το πρόστιμο. Που να ανέφερε περί ήθους και που να το βάλει, ο Χαράλαμπος. Δεν θα έφταναν πέντε μισθοί!
Απορώ: αυτοί που συμφωνούν ότι καλώς υπήρξε πρόστιμο μιας και το Κοινοβούλιο δεν είναι καφενείο, ότι ο λόγος πρέπει να
είναι κόσμιος και τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες, πώς μένουν απαθείς στην επαναλαμβανόμενη χυδαιολογία του Γιάννη του βρισιάρη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου;


Είναι επαρκής η δικαιολογία ότι “έτσι είναι το ύφος του”; Και αρμόζει τέτοιο ύφος στον θεσμικό ρόλο που υπηρετεί και δεν σέβεται;


Διότι αυτά έγιναν σε βάρος του Δημοτικού Συμβούλου και υποψηφίου Δημάρχου κ. Χρήστου Μάτη, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο υβριστής Δήμαρχος, έδειξε τον χαρακτήρα του. Για άλλη μια φορά. Αναζήτησε λύση στο στρίμωγμα που ο ίδιος έχει καταφέρει στον εαυτό του, με την περίπτωση νεποτισμού με την πρόσληψη (άλλος θα το έλεγε βόλεμα) της συντρόφου του, κ. Gabriela Scheiner. Αντί να παραθέσει στοιχεία, όπως υποσχέθηκε από 20 Ιανουαρίου 2014, αντί να αποδείξει τον ισχυρισμό του με έγγραφα (ένα μόνο επαρκεί, η μισθοδοτική κατάσταση) συνεχίζει τις προσβολές. Στέλνοντας την μπάλα στην κερκίδα.


Χθες όμως, ο βρισιάρης εξεπλάγη, καθώς η κερκίδα απάντησε! Και όταν πολίτης από το ακροατήριο μίλησε στο ύφος του και φώναξε «μας τα έχεις πρήξει με τη γκόμενα...», ευθύς ζήτησε την προστασία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και απαίτησε η πολίτης να εκδιωχθεί από την αίθουσα. Βλέπετε, ως κλασικός “νταής” διεκδικεί σε αποκλειστικότητα το μπινελίκι σε βάρος αυτών που διαφωνούν μαζί του.


Φταίει κι ο Μάτης που δεν του τραβάει μια ξεγυρισμένη αγωγή, για να κλαυθμηρίζει ανέξοδες συγγνώμες, όπως κατά το παρελθόν.


Σε αυτό είναι κορυφαίος, το παραδέχομαι.






Υ.Γ. Επιστημονικές μελέτες τείνουν προς την αποδοχή της άποψης ότι το βρίσιμο έχει αναλγητικές και καθαρτικές ιδιότητες. Αν είναι έτσι, και το κάνει για λόγους υγείας, το σέβομαι, πάω πάσο, και δεν ξαναμιλώ.
Δείτε εδώ:
http://www.personal.psu.edu/afr3/blogs/siowfa12/2012/12/are-there-any-benefits-of-cursing.html
http://www.scientificamerican.com/article/why-do-we-swear/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter