Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

TI ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΜΕΔΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ*; ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ; ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ....Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΆ;

ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ; ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ;
*οι περισσότεροι

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ "ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε."

τοαυτονοητο: Τα συγχαρητήριά μας στους αγωνιστές κ. Αλχαζιδη και λοιπόυς. Λέτε τώρα να ασχοληθεί και κάνας πολιτικός μας με τις παρανομίες της ΑΙΓΑΙΟ ΑΕ;
 
Σε επτά μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε σήμερα από τα δικαστήρια της Κατερίνης ο εκπρόσωπος της εταιρίας αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ κ. Νασούλης. Την ενοχή του εκπροσώπου της εταιρίας είχε πρoτείνει στην αγόρευση του και ο εισαγγελέας της έδρας στο τριμελές πλημμελειοδικείο Κατερίνης, όπου διεξήχθη σήμερα η δίκη με κατηγορούμενη την εταιρία αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. και η οποία είχε αναβληθεί μέχρι τώρα τρεις φορές. Η κατηγορία αφορούσε :
"Διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών με ενδεχόμενο δόλο από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο".







Η δίωξη ξεκίνησε αυτεπάγγελτα εκ μέρους της...


"ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ" στις 14-4-2010 με πρώτη ημερομηνία δικάσιμου την 11-1-2011 για αδικήματα που έχουν γίνει από τον Νοέμβριο του 2008 έως την 5 Φεβρουαρίου 2009.
Ως μάρτυρες κατηγορίας κατέθεσαν ο πρώην πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κατερίνης κ. Τροτσκίδης, ο πρώην πρόεδρος διεθνομεταφορέων Πιερίας κ. Αλχαζίδης και ο πρώην πρόεδρος Ραδιοταξί Κατερίνης κ. Χατζησαββίδης.
lefteria.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter