Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Δρόμος της Θεσσαλονίκης απέκτησε τη δική του... εκπομπή!(ΒΙΝΤΕΟ).........(Χωράει και στην Κατερίνη;)

τοαυτονοητο: Φοβερή εκπομπή! Τελικά το ιντερνετ δεν είναι μόνο για likes!!!!Και η πόλη μας αν έχει προσωπικότητες για web tv....Θέλουμε συνέντευξη με τον φοξ για αρχή. ksekatharoi pseftes και ενολυμπιοι akouτε?
Είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και σίγουρα δεν έχουμε ξανακούσει. Ίσως ακόμα να απότελεί και μία παγκόσμια πρωτοτυπία. Ένας δρόμος της Θεσσαλονίκης να έχει τη δική του εκπομπή!

Μία ομάδα νέων από τη Θεσσαλονίκη με μεγάλη αγάπη για την πόλη τους αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία εκπομπή που θα περιλαμβάνει νέα και εκδηλώσεις που γίνονται στον δρόμο που μεγάλωσαν και ζουν ακόμα, την Αλεξάνδρου Σβώλου. Ο Νίκος, ο Θανάσης, ο Φώτης, ο Franscesco, o
Λάζαρος, ο Ζήσης και ο Άλεξ δημιούργησαν μία άκρως χιουμοριστική και έξυπνη εκπομπή
που αναδεικνύει τα καταστήματα, τις δράσεις και τη ζωή στη Σβώλου, η οποία, μάλιστα, περιέχει ακόμα και πολιτική διαφήμιση! Το seleo μίλησε με έναν από τους δημιουργούς ο οποίος δήλωσε πως το βίντεο που θα δείτε είναι μόνο η αρχή και πως θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα εκπομπές μέσα από το κανάλι τους στο youtube με το όνομα svolou tv. Κάθε βδομάδα θα ανεβάζουν και μία νέα εκπομπή με σκετσάκια και ρεπορτάζ στο δρόμο στα οποία θα ρωτούν ότι θα ήθελε να ρωτήσει και το κοινό για να μάθει παραπάνω πράγματα για την πόλη του. Στο μέλλον έχουν σκοπό να επεκτείνουν το περιεχόμενο των εκπομπών με δράσεις σε όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης και με το κομμάτι της εκπομπής το Svolution να δημιουγήσουν και μόνοι τους καλλιτεχνικές δράσεις και παιχνίδια. Κάποια από τα μέλη της εκπομπής συμμετέχουν επίσης και στην μπάντα An.an.as(Άνεργοι- Ανασφάλιστοι- Άστεγοι) την οποία είχε "ανακαλύψει" το seleo πριν λίγους μήνες.

Δείτε το βίντεο:


Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=129730:dromos-ths-thessalonikhs-apekthse-th-diki-tou-ekpompibinteo&catid=94:2011-10-25-14-43-11&Itemid=134#ixzz2uRoLcuPs
Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter