Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΙΜΟΥ ΧΟΡΗΓΟΙ, ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...... ;

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Το πιο ιν, απ, γουαιρντ, βαιραλ, χιπ και χαιπ ενημερωτικό πόουρταλ της Κατερίνης δημοσίευσε την παρακάτω ¨είδηση¨. Εν ολίγοις παρουσιάζει ΩΣ ΧΟΡΗΓΟ!!!!!!!και ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!!!!!!!! τα 5 ΕΥΡΩ που έδωσε το "κίνημα ελευθέρων πολιτών", μια ανεξάρτητη δημοτική κίνηση της Κατερίνης, στο facebook, για να προωθήσει την ανάρτησή του, κοινώς να την δει κάνας παραπάνω, όπως μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε ανάρτηση στο facebbok (βλέπε εικόνα κατωτέρω)!!!!!!!
Τέτοιο επίπεδο, τέτοια δημοσιογραφία, τέτοια επωνυμια.......Αν μη τι άλλο δείχνει πως όσο σίγουροι και αν προσπαθούν να δείξουν οι εργοδότες κάποιων, για το εκλογικό αποτέλεσμα, μάλλον φοβούνται για να καταφεύγουν σε τέτοια γελοία τεχνάσματα ψεκάσματος λάσπης στον ανεμιστήρα.......

ΥΓ. 1.Ο υπεύθυνος του πόουρταλ δηλώνει γνώστης των σουσιαλ μιδια άρα το άρθρο δεν γράφηκε κατά λάθος.

ΥΓ. 2. Δεν ξέρουμε ποιοί είναι οι του ΚΕΠ, και δεν έχουμε καμία πρόθεση να τους στηρίξουμε ή να τους προστατεύσουμε, αλλά από την άλλη  τέτοια μασκαραλίκια δεν περνάνε ούτε στα καρναβάλια...Ή μήπως πες πες όλο και κάτι θα μείνει, σύμφωνα με την Γκαιμπέλια ρήση...... 
Ιδού η "είδηση":

 Συνδυασμός "φάντασμα" κάνει το γύρω του διαδικτύου

"Κίνημα Ελεύθερων Πολιτών" χωρίς επικεφαλής αλλά με χορηγό!


Άλλος ένας συνδυασμός για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Κατερίνης έρχεται στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με την επωνυμία "Κίνημα Ελεύθερων Πολιτών" με έντονη παρουσία στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης "Facebook".

Μπορεί να μην έχει επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο, μπορεί να μην υφίσταται κάποιο πρόσωπο επικοινωνίας, μπορεί να μην υπάρχει κανένα ονοματεπώνυμο πίσω από την προσπάθεια, έχει ωστόσο χορηγό με δημοσιεύσεις για τα κακώς κείμενα στο δήμο Κατερίνης να πάνε και έρχονται, παροτρύνοντας μάλιστα τους πολίτες να επικοινωνήσουν “μαζί τους” χωρίς να γνωρίζει κανείς με ποιον πρόκειται να επικοινωνήσει.

“Επικοινωνήστε μαζί μας και δηλώστε παρών στο ψηφοδέλτιο που θα παρουσιάσουμε στους πολίτες της Κατερίνης”.

Οι αναρτήσεις της συγκεκριμένης σελίδας στο Facebook είναι χορηγούμενες προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο ακροατήριο, γεγονός που δεν καθιστά την προσπάθεια αμελητέα, ωστόσο προκαλεί ερωτηματικά για τους “επενδυτές” που βρίσκονται από πίσω.

Όταν είναι ανοιχτή και δημοκρατική μια διαδικασία θα είχε ενδιαφέρον να ξέρουν οι πολίτες ποιος βάζει το χέρι στην τσέπη!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter