Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Εβαλαν 8 αυτογκόλ σε 6 λεπτά !!

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΙΚΕΛΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ "ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ"!!!!! ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ!

Στην ιστορία του ποδοσφαίρου θα μείνει ο αγώνας μεταξύ των ιταλικών ερασιτεχνικών ομάδων Μποργκάτα Τερενόβε και Μπαγκερία για το τοπικό Κύπελλο Σικελίας. Όχι γιατί έληξε 11-6, ούτε επειδή έκρινε την κατάκτηση κάποιου σπουδαίου τροπαίου. Ο λόγος είναι ότι σ' αυτό το ματς οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 8 αυτογκόλ(!) στα τελευταία έξι λεπτά(!), για να προκριθούν οι αντίπαλοι τους και να αποκλεισθεί άλλη ομάδα, την οποία δεν... συμπαθούσαν. Δεν υπάρχει προηγούμενο τέτοιας διακωμώδησης αθλήματος...

Η Μπαγκερία δεν διεκδικούσε τίποτα. Η Μποργκάτα Τερενόβε χρειαζόταν τη νίκη για να πάρει την πρόκριση, Ομως βρισκόταν 4-3 πίσω στο σκορ 10 λεπτά πριν το φινάλε. Ο στόχος της έγινε στη συνέχεια ανέφικτος, καθώς δέχτηκε δύο γκολ σε τρια λεπτά και το σκορ διαμορφώθηκε 6-3 εις βάρος της.

Η συνέχεια όμως αιφνιδίασε όχι μόνο όσους βρίσκονταν στο γήπεδο . Αφησε άφωνους ακόμα και τους παίκτες της Μποργκάτα, που έβλεπαν τους αντιπάλους τους να σκοράρουν κατά βούληση... στη δική τους εστία.

Αποτέλεσμα; Στα έξι τελευταία λεπτά πέτυχαν οκτώ αυτογκόλ (το τελευταίο στο 91ο λεπτό). Το σκορ από 3-6 έγινε 11-6. Ετσι η Μποργκάτα όχι μόνο πήρε τη νίκη, αλλά εξασφάλισε και τη διαφορά τερμάτων που της έδινε την πρόκριση, απέναντι σε μια άλλη σιτσιλιάνικη ομάδα, την Πορτίνι Καουντάτσε.

Ο τεχνικός της Μποργκάτα Ινιάτσιο Κιανέτα δήλωσε μετά το ματς ότι "αυτό που έκανε η Μπαγκερία ήταν φάρσα. Ο αρχηγός τους μας είπε ότι προτιμούσαν να περάσουμε εμείς και όχι η Πορτίνι Καουντάτσε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter