Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Όταν σου πετάνε στα μούτρα την επιδότηση των 30χιλ για την θειά του Λιάπη την ώρα που προφυλακίζεται “γερμανός” για μίζες δις, δεν σε περνάνε για μακάκα…

τοαυτόνοητο:Όσο ασχολούμαστε με Λιάπηδες, Ξηρούς, και λοιπή τροφή που μας πασάρουν τα ΜΜΕ, οι δικαστές αθωώνουν τους υπεύθυνους για το χρηματιστήριο, η λίστα Λαγκάρντ και το σκάνδαλο Siemens θάβεται, οι πραγματικοί ένοχοι για τις εξοπλιστικές μίζες πολιτικοί την γλιτώνουν και η χώρα ετοιμάζεται να μικρύνει.....Ας κλείσουμε την τηλεόραση, ας διαμαρτυρηθούμε στον βουλευτή μας και τον τοπικό αιρετό , ας κράξουμε το διαπλεκόμενο ΜΜΕ και τους συνετελεστές του...... Από κάπου πρέπει να αρχίσουμε...... 
 Την στιγμή που προφυλακίζεται εκπρόσωπος ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ για ΜΙΖΕΣ συμφωνιών δισεκατομμυρίων, κάποια ΜΜΕ ανακάλυψαν την επιδότηση που είχε πάρει η θειά του ελεεινού Λιάπη πριν από 15 χρόνια.
Και δεν λένε κουβέντα για το σκάνδαλο των δισεκατομμυρίων ή πάνε να συμψηφίσουν τα πυρότουβλα της θειάς με την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της συμμορίας Σημίτη.
Δηλαδή, ο “γερμανός” αντιπρόσωπος, λάδωνε υπουργούς, ενστόλους κλπ της κυβέρνησης Σημίτη, χωρίς ο Σημίτης να γνωρίζει τίποτα. Ούτε βέβαια ο αδελφός του, υψηλόβαθμο στέλεχος των Γερμανικών υπηρεσιών.
Και να έχεις τον ελεεινό κονδυλοφόρο να ανακαλύπτει ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ του γερμανού, να ανακαλύπτει αυτό που δεν ανακάλυψε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Τα τριάντα χιλιάρικα επιδότησης της θειάς για το πέτρινο σπίτι.
Τσιμέντο να γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter