Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΚΥΡΙΕ ΕΚΔΟΤΑ: ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΔΕΙΤΕ 2 ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ..........

1.Τραγουδίστρια όπερας τερματίζει την καριέρα της λόγω υπερβολικών αερίων .
2. 90 αγελάδες αερίστηκαν και προκάλεσαν φωτιά στη Γερμανία.
ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ:(ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 4:57 ΚΑΙ ΜΕΤΑ)
ΥΓ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΣ ΔΟΥΝ ΕΔΩ ΣΕΛΙΔΑ 7 ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ.......

Διαβάστε την τραγική ιστορία της Amy Herbst που αναγκάστηκε να βάλει τέλος στην καριέρα της λόγω ζημιάς που της προκλήθηκε μετά από επέμβαση σε κλινική


Τραγουδίστρια όπερας έκανε μήνυση σε νοσοκομείο το οποίο και καταγγέλλει για τον πρόωρο τερματισμό της καριέρας της.


Η είδηση μπορεί να φαντάζει παράδοξη, ωστόσο εξηγείται ιατρικά.

Η 33χρονη Amy Herbst υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά από κοινού με τον σύζυγο της
και στρατιωτικό James Herbst διεκδικώντας από το στρατιωτικό νοσοκομείο Blanchfield Army Community Hospital του Fort Campbell του Κεντάκι 2,5 εκατ. δολάρια.

Όπως αναφέρει η ίδια, ο βασικός λόγος για τον οποίο και διεκδικεί το παραπάνω ποσό είναι ότι έχασε τη δουλειά της λόγω υπερβολικών εντερικών αερίων.

Και όμως.

Η Amy έκανε εισαγωγή στην κλινική
για να γεννήσει. Κατά τη διάρκεια του τοκετού χρειάστηκε περινεοτομή (episiotomy), και όπως λέει, μια απρόσεκτη νοσοκόμα ευθύνεται για την λάθος επέμβαση που είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί πρόβλημα στο έντερο της.

Η ίδια υπέφερε για πολύ καιρό από υπερβολικά εντερικά αέρια, πρηξίματα και εν γένει εντερικές διαταραχές κάτι που την ανάγκασε να μείνει μακριά από την Nashville Opera Company όπου η μέτζο σοπράνο εργαζόταν.

Τα χρήματα που διεκδικεί είναι για ηθική αποζημίωση αλλά και για να υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων που ίσως αποκαταστήσουν τη βλάβη. Εκπρόσωπος του νοσοκομείου απέφυγε να τοποθετηθεί επίσημα πριν μελετηθεί αναλυτικά το ιστορικό της ασθενούς.

Και αν αυτή είναι μια παράξενη" είδηση, πώς να σχολιάσει κανείς το ευτράπελο που σημειώθηκε στη Γερμανία.

90 αγελάδες που "αερίζονταν" προκάλεσαν φωτιά σε φάρμα με το μεθάνιο που παρήγαγαν. Και όμως. Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές και δημοσιεύει το Reuters, το αέριο είχε συγκεντρωθεί σε υψηλά επίπεδα μέσα σε μαντρί όπου στεγάζονταν οι αγελάδες, και τότε ένα "στατικό ηλεκτρικό φορτίο" προκάλεσε έκρηξη, "με λάμψεις και φλόγες". Ευτυχώς, καμία αγελάδα δεν έχασε τη ζωή της.

(Πηγή: NY Post)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter