Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Γκρουέφσκι: "Mόνο επί Παπανδρέου σημείωσαν πρόοοδο οι συνομιλίες με Ελλάδα"


"Πρόοδος" πάντως για τον Γκρουέφσκι θεωρείται μόνο κάθε υποχώρηση της Ελλάδας..
Κάλεσε και πάλι ΗΠΑ,Γερμανία,Γαλλία κλπ να παρέμβουν..
Να ασκηθούν, επιτέλους, πιέσεις στην Αθήνα προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα της ονομασίας της χώρας του, ζήτησε μέσω των... «Financial Times» ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.

Οι διμερείς διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο χειρότερο σημείο των τελευταίων 18 μηνών, υποστήριξε ο κ. Γκρούεφσκι, ο οποίος αναφέρεται ως «ο Μακεδόνας πρωθυπουργός»..

Την ευθύνη βεβαίως για το αδιέξοδο, σύμφωνα με τα όσα άλλωστε έχει κατ' επανάληψιν υποστηρίξει, φέρει αποκλειστικά η ελληνική πλευρά, ιδίως τώρα που επί πρωθυπουργίας του Αντώνη Σαμαρά η διαπραγμάτευση έχει βαλτώσει.

Επί των ημερών του Γιώργου Παπανδρέου είχε σημειωθεί μόνο πρόοδος, όπως ανέφερε, χωρίς όμως να εξηγήσει τι εννοεί με το "πρόοδος" και σε ποιό σημείο είχαν φτάσει επί Παπανδρέου οι συνομιλίες."Πρόοδος" πάντως για τον Γκρουέφσκι θεωρείται μόνο κάθε υποχώρηση της Ελλάδας..

Με την «παρέμβαση» όμως των Ηνωμένων Πολιτειών και των ηγέτιδων δυνάμεων εντός της Ευρωπαϊκής Ενωσης (βλέπε Γαλλία και Γερμανία) όλα θα μπορούσαν να λυθούν,κατέληξε ο σκοπιανός πρωθυπουργός!

Καληνύχτα και καλή τύχη...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2013/12/m.html#ixzz2mo0vcmmd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter