Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Σας βρωμάει κάτι στη Θεσσαλονίκη;


Με τα μούτρα στη Θεσσαλονίκη, έπεσαν τα ιδρύματα της συμμαχίας των πρόθυμων
Η πρωτεύουσα των λακέδων έγινε η Θεσσαλονίκη. Μαζεύονται σαν τους γύπες πάνω από λέσι ζώου, περιμένοντας ...


πότε θα ψοφήσει για να το κατασπαράξουν.


Το τριήμερο που μας πέρασε, δεκάδες "ακαδημαϊκοί" -γύπες της διανόησης, σφωγγοκωλάριοι του Σόρος για λίγα ψωροδολάρια κι ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη- έκαναν το συνέδριο με τίτλο ". "HIS STORY OR HISTORY. Η Ευρώπη στην Παγίδα του Λαϊκισμού". Το συνέδριο διοργάνωσε τοCDRSEE (Κέντρο για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη), που έστησε πριν από καμιά δεκαριά χρόνια ο Σόρος με τον Μπουτάρη, για να περνάνε τις απόψεις των Σκοπίων, το ίδρυμα "Friedrich Ebert" και οι γνωστοί κολαούζοι του αρρωστημένου μισελληνισμού, Πάντειο Πανεπιστήμιο, δίκτυα, ΜΚΟ, και όλο το μισελληνικό σκυλολόι.


Το συνέδριο τελείωσε, αλλά οι γύπες δεν έφυγαν. Θα μείνουν, μέχρι να ξαναεκλεγεί ο εκλεκτός τους. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας άλλωστε.
Έτσι, παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη, για να προσηλυτίσουν κι άλλους "πρόθυμους". Αμείβουν καλά όσους αποδομούν οτιδήποτε ελληνικό, είναι μηχανές παραγωγής μίσους εναντίον της Ελλάδας -και μόνο της Ελλάδας- με ένα ακόμη "συνέδριο". Θα σχεδιάσουν την ....τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης. Προσχήματα, για τη στρατολόγηση νέων "πρόθυμων", που θα στηρίξουν τους "εκλεκτούς" τους. Το διακύβευμα των σιχαμένων είναι να υποσταλλεί η ελληνική εθνική ταυτότητα της Θεσσαλονίκης, υπέρ μιας άλλης, δήθεν "πολυπολιτισμικής". Τρίχες.


Αν σας βρωμάει κάτι στους δρόμους, είναι η θλιβερή αποφορά αυτών των τιποτένιων καθαρμάτων των "ιδρυμάτων", που με πρόσχημα τη "συμφιλίωση", κρατούν διχασμένους τους λαούς της Βαλκανικής και όχι μόνο, ώστε να βασιλεύει η Βασιλεία των απέθαντων τραπεζιτών αφεντικών τους.

Κακόσχημοι ρατσιστές περιφέρουν τον τυμπανιαίο φασισμό τους από χώρα σε χώρα, για να επιπλήξουν τους "κατώτερους" για τα εθνικά αισθήματα και την αγάπη προς την πατρίδα τους. Κι από κοντά η μάζα των χρήσιμων ηλιθίων, που περιμένει ένα ξεροκόμματο και θέλγεται από τις πνευματικές (π)ορδές.


Αυτά τα ολίγα, για τους ολίγους που καταλαβαίνουν. Για τους άσχετους υπάρχουν χιλιάδες άλλες πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις.
TAXALIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter