Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

τοαυτονοητο: Κουκοδήμος. Ο αγαπημένος Πιεριέας της μικροπολιτικής στήλης  του ΔΟΛ Βηματοδότης!

τοαυτονοητο: Μετά από ΑΥΤΗ, την "είδηση" που έχρισε τον Κουκοδήμο υποψήφιο δήμαρχο, η επιδραστική στήλη της εφημερίδας του Ψυχάρη επανέρχεται στον βουλευτή μας. Μόνο που αφού, σύμφωνα με τον Βηματοδότη πάντα, ο κ. Κουκοδήμος τα "έψαλε" στον Θεοχάρη, κατόπιν ξέχασε τις ενστάσεις του και ψήφισε ...δαγκωτό το νομοσχέδιο-ταφόπλακα για χαράτσι, πλειστηριασμούς και εξοντωτικά πρόστιμα......Μα νομίζουν ότι κοροιδεύουν κάποιον εν έτει 2014;
Κουκοδήμος σε Θεοχάρη: Θα τη γλιτώσεις αν έρθει ο Τσίπρας στην Κυβέρνηση…Χαρούλη;!


Εξέπληξε η συμπεριφορά του πρώην πρωταθλητή Κώστα Κουκοδήμο, τον Γενικό Γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη. Μάλιστα, του απευθύνθηκε οργισμένος αποκαλώντας τον, όπως υποστηρίζει ο « Βηματοδότης»…Χαρούλη!
Γράφει χαρακτηριστικά σήμερα ο Βηματοδότης στο Βήμα:

«Ο πιο οργισμένος με τους φόρους και τα «χαράτσια» στα ακίνητα ήταν ο κ. Κουκοδήμος. Είχε «στοχοποιήσει»
λεκτικά τον γενικό γραμματέα Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρη. Αυτόν θεωρεί συνυπεύθυνο για όσα συμβαίνουν με τους φόρους. Ετσι όταν τον συνάντησε προχθές δεν έκρυψε την οργή του: «Δεν μου λες, Χαρούλη, νομίζεις ότι, αν έρθει ο Τσίπρας στην κυβέρνηση, με τόσα που έχεις κάνει στον κόσμο, θα τη γλιτώσεις; Ή νομίζεις ότι επειδή έχεις μια θέση με πενταετή θητεία θα σε αφήσει εκεί; Θα σε καθαρίσει αμέσως, αγαπητέ»του είπε και έφυγε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter