Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Και 6η παράταση για τον φόρο 20% στις διαφημίσεις που προβάλλονται από την τηλεόραση.



Προς αξιότιμους δημοσιογράφους τηλεοπτικών διαύλων:
Κύριοι, αν δεν το πήρατε χαμπάρι, η κυβέρνηση κατέθεσε τροπολογία με την οποία αναβάλλεται για έκτη (6η) φορά,η επιβολή του ειδικού φόρου 20% στις διαφημίσεις που προβάλλονται από την τηλεόραση.
Επειδή, προφανώς δεν το μάθατε .....(είχατε ψώνια το Σαββατοκύριακο), ρίχτε μια ματιά στο άρθρο

http://taxalia.blogspot.gr/2013/12/blog-post_3514.html
και περιμένουμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας (υμών των ανεξάρτητων δημοσιογράφων που ασκείτε λειτούργημα όπως λέτε) και έχετε "40 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δεν σας επέβαλλε τι θα λέτε") κλπ.
Για σας το λέμε κ.Γεώργιε Παπαδάκη του ΑΝΤ1.
Ειδικά για σας.
Επειδή είστε φανατικός υπέρμαχος των φτωχών και κατακεραυνώνετε την κυβέρνηση κάθε πρωί, φανταζόμαστε τι θα της "σούρετε" το πρωί της Δευτέρας, για την αισχρή αυτή εκδούλευση στο μεγάλο (και χρεοκοπημένο) κεφάλαιο.
Φανταζόμαστε ότι γελοία επιχειρήματα όπως "μα θα μείνει κόσμος άνεργος" κι άλλες παρλαπίπες, θα τα κονιορτοποιήσετε, αφού, όπως χρεοκοπούν ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ τόσες χιλιάδες μαγαζάκια, επειδή δεν βγαίνουν λόγω των τεράστιων -για το πορτοφόλι τους- ασφαλιστικών εισφορών π.χ., έτσι,
αν δεν βγαίνουν τα κανάλια καταβάλλοντας φόρους που έχουν νομοθετηεθί, ας κλείσουν όπως τόσοι και τόσοι.
Όλο και κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες θα θελήσουν να κάνουν κανάλι. Δε νομίζουμε να στερηθεί ο λαός, την πολύτιμη ενημέρωσή σας...
Περιμένουμε λοιπόν να γίνεται σταυροφόρος της απόσυρσης της εξευτελιστικής αυτής τροπολογίας και πρωτοπόρος στον αγώνα να πληρώσουν και οι καναλάρχες το μερίδιο που τους αναλογεί στην κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter