Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Τα σχόλια μεταφέρθησαν στα ......σχόλια, όπου και ανήκουν. Οι περισσότεροι επισκέπτες δεν πολυενδιαφέρονται για συζητήσεις για καζαναριά, παρακρατικούς ρουφιάνους, μηνύσεις και δικηγόρους ύποπτους μπλόγκερς. Οπότε συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας. Και για όσιυς μικρούς και πολύ μεγάλους συγχίζονται αφιερώνουμε ένα τραγούδι, αφού δεν μπορούμε να τους πείσουμε να μην μας ξαναδιαβάσουν:

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζηατατε να ειναι επωνυμοι οι αναγνωστες του μπλογκ ενω το μπλογκ παραμενει ανωνυμο;;;; Αυτο ζητατε;;;
ΠΟυ και ποιον εβρισα;;; το μπλογκοχαζος που πονηροτατα μετατρεψατε σε μπλογκο&^$# για να βαλει ο καθενας οτι θελει στο μυαλο του;;; Ποσες βρισιες χειροτερες απ το "χαζος" εχετε γραψει ως σημερα;;; Ακομα και στο ιδιο το κειμενο της απαντησης;;; Ποσες βρισιες πασαρατε ως τωρα για παλλικαρισμους;;; Απο ποτε οι επιτροπες που δημιουργουνται για να αγωνιστουν για κατι ή εναντια σε κατι πρεπει να χουν εγκριση του πρωτοδικειου;;; Τα ιδια ελεγαν πολλοι για την επιτροπη κατα της αποθεσης αποβλητων στον Ολυμπο ενω μετειχαν σ αυτη οι μισοι φορεις του νομου. Οτι ειναι επιτροπη φαντασμα δυο ανθρωπων. Για δεν κανετε ελαχιστη ερευμα να δειτε ποσοι ειναι οι αντιδικοι του μοναστηριου κι αν ειναι δυο οι της επιτροπης;;; Τα περι ιδιων ανθρωπων που ηθελαν το αποβλητο και ταυτοχρονα ειναι κολλητοι και κολλητοι του μοναστηριου δεν το αγγιξατε καν. Αγενεστατος εγω γιατι;;; ΠΟια εκφραση ή λεξη ειναι βρισια στο κείμενό μου;;; Πως γραφετε εσεις καθημερινα;;; αν απειλεις να κινηθεις κατα καποιου με νομιμη διαδικασια ΔΕΝ ειναι απειλη;;; δεν μπορει να στηριξει εκβιασμο;;; Η ανωνυμια ειναι συνεργος του εκβιασμου ή οχι;;; για ρωτηστε καναν δικηγορο, θα βρειτε καποιον να σας το πει και δωρεαν γιατι ειναι απλουστατο. Λοιπον, αφου δεν εχετε τιποτα να φοβηθειτε ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΤΕ ΗΔΗ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ πεπει τωρα κιολας να εμφανιστειτε με τα ονοματα σας. Για πολλους λογους. Και νομικους λογους και πολιτικους και λογικης. Γιανα μπορουμε και νομιμα εμεις οι υπολοιποι να υπερασπιστουμε το δικαιωμα σας στην ελευυθεροτυπια, για α μπορουμε ολοι να μην απειλουμαστε απο ανωνυμες προβοκατσιες και παρανομες προσβολες πολλων ατομικων δικαιωματων. Αλλα βασικα γιατι το μεσο επικοινωνιας πρεπει να ειναι γνωστης ταυτοτητας για να μπορει ο αναγνωστης να κρινει τι λεει ποιος. Δεν περιμενω να το κανετε. το να ειστε ετοιμοι να βρισετε καποιον αδικα και να μεθοδευσετε την εξαπατηση των υπολοιπων κατηγορωντας τον για οσα κανετε επιπολλαπλασιο...δεν μου αφηνει καμια ελπιδα. Θ αμπορουσα να σημειωσω εδω ενα ανωνυμο e mail σαν κι αυτο ο δικο σας και να δωσω διεξοδο για προσωπικη διευθετηση. Οσα ειχακ αι εχω να σας πω ομως δεν θελω να σας τα πω προσωπικα. Δημοσια θελω να σας τα πω και σας τα λεω. αντε να δουμε αν και η ανταπαντηση θα δημοσιευτει. Παρακαλω να εντοπισετε και να μας πειτε που και ποιον εβρισα. Για να ζυγιστουμε ολοι και να δουμε ποιοι ειναι οι ελλιποβαρεις. και οι αδικοπραγουντες. ΥΓ: η μονη βρισια ηταν το "χου, ρε" που δεν το κρυψατε με *&%(*^%, αφου σας διαφευγει η μεταφραση του,,,

toaftonoito team είπε...

1.δεν απαιτούμε να είναι κανένας επώνυμος.δεν μας ενδιαφερει η ταυτότητα κανενός. γράφε ανώνυμα όπως και εμείς.το κάνει ολη η υφήλιος. ζητάμε να μην μας εγκαλεί κάποιος για ανωνυμία όταν ο ίδιος είναι ανώνυμος. πιο απλά δεν μπορούμε να στο πούμε.
2. το μπλογκόχαζος ελιναι βρισιά. για αυτό το λογοκρίναμε. θα προτιμουσες να κόβαμε ολόκληρο το σχόλιό σου; ύβρεις είναι πολλές λέξεις, εκφράσεις, απαξιωτικό ύφος κλπ. το να μας τσουβαλιάσει ο εισαγγελέας πέρα από ευχή σου είναι για εμάς αι βρίσια. το ούτε να μας φτύσεις επίσης είναι βρισιά. το ότι είμαστε λαμόγια είναι μπινελίκι. το χου ρε είναι απαξιωτική συμπεριφορά. αντίθετα πολλές τυπικά υβριστικές λέξεις δεν είναι βρισιές ανάλογα με το πως χρησιμοποιούνται. όλο το υφος του κείμενου σου ήταν πέρα αδίκως υβριστικό και απαξιωτικό. δεν είναι ανάγκη να συμφνήσουμε σε αυτό εμείς έτσι το εισπράξαμε. ναι είναι αλήθειεα που και που μας ξεφεύγει και εμάς καμία κουβέντα παραπάνω, τι να κάνουμε προσπαθούμε.
3.κανείς δεν μίλησε για πρωτοδικείο πέρα από εσένα. όταν οι επιτροπές αυτοαποκαλούνται δημοτικές θα πρέπει να έχουν κάποια νομιμοποίηση από την δημοτική αρχή, δημοτικό συμβούλιο κλπ. έχει αυτή η "επιτροπή" κάποια νομιμοποίηση από τον δήμο δίου ολύμπου για να χρησιμοποιεί το όνομά του; υπάρχει κάποιο πρακτικό, κάποια συνεδρίαση, κάποια απόφαση αυτής της επιτροπής για τα υβριστικά και ψευδή κείμενα που δημοσιεύουν; γιατί δεν έχει υπογραφή; έστω ο κύριος τάδε για το ΔΣ ή ο κύριος δείνα για την επιτροπή; πόσες φορές συνεδρίασε από το 2004 η επιτροπή αυτή που πότε και με πόσα μέλη;πάλι πιο απλά δεν μπορούμε να το πούμε, ο καθένας καταλαβαλινει ότι θέλει.
4. ξερουμε τους αντίδικους του μοναστηριού όπως και εσύ αι όλη η περιοχή. δεν γεμίζουν ούτε πούλμαν ακόμα και στα ντουζένια τους. για αυτό το 2009 έφεραν κόσμο από "συνιστώσες" απο την θεσσαλονίκη, αρχαιολάτρες και έτρεχαν όλη την βδομάδα με ντουντούκες σε όλα τα χωρια σαν να ήταν διαφήμιση για τσίρκο και τελικά ήταν εκατό άτομα με το ζόρι.
5. δεν σου στείλαμε ποτέ κανένα email. απαντήσαμε χθες σε ένα επώνυμο email για το θέμα οπότε καταλάβαμε τώρα ποιός είσαι......τι να πουμε.....την ανάρτηση με την λιλιπούπολη την έχουν διαβάει μέχρι τώτα 7 διευθύνσεις ip. μέχρι την τρίτη να είνα βαριά 15. επειδή 15 άτομα διάβασαν ένα κείμενο όπου μόνο εσύ καταλαβαίνεις ότι αναφέρεται σε εσένα θεωρείς σκόπιμο να γράφεις σεντόνια;
ε;
εμείς όχι. οπότε ασε μας ρε φίλε στα προβλήματά μας.
get a life.....

toaftonoito team είπε...

Άρθρο 333. ΠΚ Απειλή

1. Όποιος προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία απειλώντας τον με βία ή με άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

2. Για την ποινική δίωξη απαιτείται έγκληση.



Για όποιον δεν καταλαβαίνει και θέλει να ασχοληθεί, ας διαβάσει τα σχόλια των προηγούμενων αναρτήσεων.



Ενδιαφέρον είναι και αυτο: http://elawyer.blogspot.fr/2006/05/blogger_14.html

toaftonoito team είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Βλεπω οτι αποσυρατε την τελευταια δημοσιευση και την κανατε σχολιο. Καλυτερα για να εξασφαλιστει και η δημοσιοτητα ολων οσων ανταλλασουμε.
Για τα υπολοιπα... πειτε οτι θελετε, οπως λεω κι οτι θελω, οσο μου το επιτρεπετε.
Κατα τ αλλα: αρχισατε τις ιδιωτικες ρουφιανες: μαζευετε τα IP των αναγνωστων σας; Μηπως εχετε και κανα ρουφιανο στις εταιρειες παροχους να μαθετε σε ποιον αντιστοιχει το ΙΡ η θα το ζητησετε νομιμα απ τον εισαγγελεα και σε τι θα στηριξετε την προσφυγη σας;;; >Στις ...βρισιες μου;;; Σας προκαλω να το πραξετε Δευτερα πρωι -πρωι και να κριθουμε κατα νομο κι παο δικαστη. εγω για τις ταχα βρισιες και σεις γαι τα υπολοιπα. Και βασικα για να δουμε ποιοι ειστε εσεις που γραφετε οσα γραφετε. Και αν εμεις που τα διαβαζουμε εχυμε καποια υποχρεωση να δηλωνουμε την ταυτοτητα μας ως δεκτες και αναγνωστες ακομα κι οατν αντιδρουμε. Μηπως εμεις βαζουμε και την επιλογη "Ανωνυμος" στο κουμπακι "Σχόλια";;;
Get a life???? Και καζαναριά;;;; Οταν θα αποκαλυφθουν οι ταυτοτητες μας ολωνων μας οι ταυτοτητες θα δουμε και ποιος πρεπει να get a life και ποιοι γυρνανε στα καζαναρια και ολα οσα υποννοειτε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ. Πολλα θα δουμε. ΠΟλυ συντομα, πολυ νομιμα και πολυ αμεκτακλητα. Για τις στιγμες χαλαρωσης απο τη βαθια περισκεψη ως τη στιγμη που θα πατε νομιμα να αναζητησετε την ταυτοτητα των ΙΡ -εκτός κι αν προτιμησετε την παλια καλη τακτικη των παρακρατικων ρουφιανων-, εχω να σας προτεινω μερικα αναγνωσματα για να ηρεμησετε και να αναθαρρησετε:
http://www.diakonima.gr/2009/10/12/%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%AF-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CE%B3%CE%AE%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86/

http://www.diakonima.gr/2010/02/08/%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CF%84v/

Τα λεμε, ο,τι και να επιλεξετε.
Καλα Χριστουγεννα

toaftonoito team είπε...

7 διευθύνσεις ip σημαίνει πως το διάβασαν 7 ξεχωριστοί επισκέπτες. αυτό μετράς αν θέλεις να δεις πόσοι άνθρωποι διάβασαν μια ανάρτηση γιατί από τα κλικς δεν βγαίνει συμπέρασμα. αυτά που γράφεις δεν ευσταθούν και ειλικρινά δυσκολευόμαστε να τα παρακολουθήσουμε.......Για τελευταία φορά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.η ανωνυμία στο διαδίκτυο είναι παγκόσμια κατοχυρωμένο δικαίωμα. απλά αφού κάνεις χρήση αυτού δεν μπορείς να μας κατηγορείς για αυτόν τον λόγο. δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;δεν έχουμε καμία επιθυμία να κάνουμε καμία προσφυγή κατά κανενός και για κανένα λόγο. έχουμε πολλά σοβαρότερα προβλήματα. και ναι η επιλογή ανώνυμος στα σχόλια είναι δική σου. αν θέλεις συνδέσαι με το email σου ή ακόμα πιο απλά βάζεις το όνομά σου. το οποίο ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
αν με τα λινκς σου υπονοείς κάτι καλό θα ήταν να απευθυνθείς στο πρόσωπο που υπονοείς, αναλαμβάνοντας και τα σχετικά ρίσκα βέβαια.......εμείς θα σου προτείναμε φιλικά να μην ξαναπαρεις την βοήθεια του κοινού και να δοκιμάσεις την κουρτίνα 2.......αν θες την ακούς......και επειδή ξέφυγες λιγάκι, υποδείξειες σε εμάς δεν γίνονται ευπρόσδεκτες. έχεις σαιτ γράψε εκεί.αν δεν σου κάνουμε ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.
και ναι επιμένουμε : get a life.

Ανώνυμος είπε...

Μπα... δεν ειναι οτι δεν καταλαβαινετε, ελπιζετε απλως οτι δεν καταλαβαινουν και οι υπολοιποι. Το get a life πες το στον εαυτο σου, πρωτα. Και μετα δες και πως μεσα σε μια μερα εγινες αρνακι παρακλητικο απο αγριεμενος βουβαλος. Λοιπον... η ανωνυμια στο διαδικτυο αφορα τους αναγνωστες, οχι οσους δημοσιευουν κατι. ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. Και δνε πιστευω οτι απλως εχεις λαθος πληροφορηση, οχι. Ελπιζεις οτι ο απεναντι θα την εχει. Ολα τ αλλα που προηγηθηκαν ισχυουν. Κι οταν αποκαλυφθεις κι εσυ κι οσοι κρυβονται πισω απ το μπλογκ θα πουμε και τα υπολοιπα. ΟΛΑ. Απο τις επιτροπες, τους αναγνωστες, τα καζαναρια, τις μαγκιες και τις απειλες και το υφος ιεροεξεταστη. Και το αν κατι ειναι αθωο ευθυνων απλως γιατι το διαβασαν 7 η 17 ή 177777777. Και το ποιος και γιατι μπορει ν ασχολειται με το ΙΡ τους. Και καλη πρωτοχρονια.

toaftonoito team είπε...

διακρίνεις αλλαγή στο ύφος μας;όταν μιλάμε σε αναγνώστες όσο λάθος και αν είναι προσπαθούμε να μιλάμε ευγενικά σεβόμενοι ακριβώς την ανωνυμία μας, που όχι αμμόρφωτε διαδικτυακά έμπορε μπάνερς, δεν αφορά μόνο τους αναγνώστες. όταν μιλάμε όμως για δημόσια πρόσωπα που κάνουν χοντράδες και έχουν φέρει την χώρα στα χάλια που έχει, είμαστε δηκτικοί. και θα γίνουμε και με το επώνυμο μέρος της προσωπικότητάς σου μόλις βρούμε λίγο χρόνο.αλλά πείσθηκαμε πως δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά όχι πως δεν θες οπότε τι να κάνουμε.....και επειδή μας τα έπρηξες με τηη ανωνυμία τι θα καταλάβεις αν μάθεις ποιοί γράφουν εδώ; νομίζεις ότι θα σταματήσουμε; μήπως έχεις εμμονές με δικαστήρια κλπ; δεν σου έφταναν οι δικές σου δικαστικές περιπέτειες θες να βάλεις και άλλους σε αυτό το τριπάκι;
είδες φως και μπήκες στο ιτερνετ και προσπαθείς να παραγοντίσεις με χαριτωμένη σοβαροφάνεια μάλιστα. μετά ξυπνά ο άλλος σου εαυτός και επιχειρείς να βρίσεις και να προσβάλλεες ανώνυμα.έχεις εμμονές ακόμα και κατά ενός παρείστικου ερασιτεχνικού μπλογκ απλά επειδή σου χαλάει την ομοφωνία που έχεις με τον εαυτό σου. όχι μεγάλε. υπάρχει αντίλογος και άλλες απόψεις τις οποίες δεν μπορείς να φιμώσεις. η διαδικασία στο διαδίκτυο, στον χωρο που μπήκες επιδή είδες φως είναι πολύ απλή: αν σε ενοχλεί κάτι λες παιδιά αυτό με ενοχλεί αν θέλετα κατεβάστε το ή διορθώστε το ή είστε λάθος.εσύ δεν κάνεις αυτό. προσβάλλεις (σου είπαμε ακριβώς που συγκεκριμένα) και δεν λαμβάνεις υπόψη τις απαντήσεις μας αλλά πατάς γκάζι και λες ότι σου κατεβαίνει...... και επειδή παρασχοληθήκαμε μαζί σου και καταχράστηκες πολλαπλά την φιλοξενία και την ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ του μπλογκ κάπου εδώ τελειώνει η παρέα μας. έχεις δικό οσυ σαιτ γράψε ότι θέλεις εκεί. δίπορτο και τριπορτο παιχνιδάκι να παίξεις αλλού όχι εδώ. και τέλος πολλά θα θα θα λες ρε αδελφάκι μου. θα κανεις εκείνο θα κάνεις το άλλο θα τα πούμε.....μήπως είσα κρυφοπασόκος και όχι δεξιός τελικά.

toaftonoito team είπε...

υγ. ρε λεβέντη. παράτα μας με την ip. googleanalytics λέγεται το εργαλείο μπαίνεις τζάμπα και σου λεέι πόσοι ξεχωριστοί επισκέπτεες (ΑΚΑ ξεχωριστές ip) διάβασαν μια αν΄ρτηση. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕΝΙΣ;δεν θέλουμε καμία ip κανενός. αν εσύ ξέρεις πως να βλεέπεςι την ip κάποιου και "την παλια καλη τακτικη των παρακρατικων ρουφιανων" (δεν αμιβάλλομε καθόλου) συγχαρητήρια...να δούμε τι θα κάνεις με αυτά. δεν έχεις επιχειρήματα και προσπαθείς να βρεις πράγματα να μας προσάψεις, αλλά με ποιό σκοπό και ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; (παχάλης καμόρα)τι νομίζεις ότι καταφέρνεις πέρα από το να σπαταλάς τον χρόνο σου και τον δικό μας γράφοντας ότι ναναι;
και πραγματικά ελπίζουμε εσύ και οι παρακρατικού ρουφιάνοι να μας βρείτε για να μας εξηγήσεις πως που πότε γίναμε αρνάκια με παρακλητικό ύφος........καλο βόλι ....ιεροεξεταστή.

Free Blog Counter