Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.......

Τοαυτονοητο: Στην Πιερία  στις εφημερίδες, την τηλεόραση και το διαδίκτυο ανθεί το λογοτεχνικό είδος της εναλλακτικής ιστορίας. Το είδος δηλαδή όπου γράφουν το πως θα ήταν τα πράγματα αν πχ ο Χίτλερ είχε νικήσει, αν οι Τούρκοι είχαν πάρει την Βιέννη κτλ....
Έτσι, λοιπόν, οι μάχιμοι και ανεξάρτητοι Πιεριείς δημοσιογράφοι γράφουν για το πως  θα ήταν η πραγματικότητα:
  1. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΗ  ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
  2. Αν αυτοί δεν είχαν προσβάλλει με την συμπεριφορά τους δεκάδες οικογένειες του κεντρου της Κατερίνης επιτρέποντας σε 3-4 επιχειρήσεις να παρανομούν ασελγώντας σε κάθε έννοια νομιμότητας και κοινωνικού ιστού διώχνοντας από ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα του κέντρου τις κατοικίες, μετατρέποντας το σε κιτς Τρούμπα και κάνοντας ολόκληρες γενιές Κατερινιωτών κάγκουρες μπαρόβιους....... 
  3. Αν δεν γλίτωνε ο Χιονίδης την αργία μόνο και μόνο επειδή η μνημονιακή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ που τον στηρίζει δεν είχε αλλάξει δις τον σχετικό νόμο προκειμένου για να γλιτώσει τα δικά της παιδιά τους Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους από τις συνέπειες της μόνιμης και αυξανόμενης διαφθοράς των Δημων. 
  4. Αν δεν είχε επιτευχθεί η καταδίκη, όχι από τυχη, αλλά  από ενέργειες μιας ολόκληρης γειτονιάς που αποφάσισαν να υπερασπίσουν τα σπίτια τους και την αξιοπρέπειά τους μην αφήνοντας αδίστακτους ανθρώπους να τους διώξουν και να τους εκφοβίσουν. 
  5. Αν τελικά η ποινική καταδικη δεν είχε καμία απαξία και άγος αλλά ήταν "ψύλλου πήδημα" και "υπόθεση ρουτίνας" όπως αναιδέστατα και αναίσχυντα λέει ο Χιονίδης και τα φερέφωνα του αναπαράγουν με προθυμία για να πάρουν κανά 2 κατοστάρικα από την δημοσίευση μιας προκήρυξης.  
  6. Αν δεν πλήρωνε χιλιάδες ΕΥΡΩ ο Δήμος σε Δικηγόρους για να υπερασπιστούν τις ατασθαλίες και τις αστοχίες των αιρετών. (Αλήθεια μετά τις τελεσίδικες καταδίκες πληρώνουν οι αιρετοί τους Δικηγόρους ή πάνε υπερ πίστεως;).  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter